IZAZOVNA BRAZILKA

Gisele Bündchen proslavila 20 godina uspješne karijere novom naslovnicom

05.03.2019 u 12:15

Bionic
Reading

Davne 1999. godine, tada tek punoljetna Brazilka Gisele Bündchen po prvi je puta stala pred objektive najpoznatijeg modnog magazina Vogue. Danas, 20 godina nakon, najplaćenija manekenka svih vremena i dalje snima naslovnice za isti list

Prošlo je dugih 20 godina otkako je manekenka Gisele Bündchen zasjala na naslovnici modnog magazina Vogue. Stidljiva Brazilka tada je bila tek na pragu svoje karijere, a nije ni sanjala da će jednoga dana postati supermodel broj jedan na svijetu.

Tim povodom njemačka inačica časopisa Vogue angažirala je ovih dana 38-godišnju, umirovljenu manekenku za travanjsko izdanje. Zgodna Gisele rado se odazvala ovom pozivu, jer je nakon odluke o mirovini, naglasila kako se reklamne kampanje i modna snimanja dalje odrađivati.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💚

Objavu dijeli @ thefashionguidexx

Između ostalog, slatki je ovo podsjetnik na njezinu uspješnu karijeru koja je trajala dva desetljeća, a tijekom koje je više puta bila na vrhu ljestvice najplaćenijih manekenki svijeta.

Za novu naslovnicu Gisele se razgolitila te pozirala u oceanu noseći na sebi donji dio crnog kupaćeg kostima, te prozirnu bluzu. Rukama je nježno pokušala prikriti da je u toplesu, a fotografija je pritom ispala vrlo senzualna. Na drugim fotografijama bluzu je skinula sa sebe, pa su poze još provokativnije. Zgodna Brazilka pokazala je tako još jednom da joj godine ne mogu ništa, te bi svojim izgledom posramila i duplo mlađe kolegice koje tek započinju karijeru modela.

Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim uspješnog poslovnog segmenta, Bundchen se može pohvaliti i sjajnim privatnim životom. Nedavno je proslavila desetu godišnjicu braka s igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem s kojim dijeli dvoje djece - sina Benjamina Reina i kćerkicu Vivian Lake.

  • +30
Gisele Bundchen i Tom Brady Izvor: Profimedia / Autor: N.N.