zgodna argentinka

Gabriela Sabatini kao da ne stari: Nazivali su je jednom od najljepših žena u povijesti tenisa, a njezin sjaj ni danas ne blijedi

18.10.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Unatoč brojnim osvojenim mečevima, turnirima i drugim odličjima, koje je osvojila tijekom svog 'zlatnog doba' krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, profesionalnu je karijeru Gabriela Sabatini okončala sa samo 26 godina. Za njom su nekada milijuni uzdisali, a i dalje prvivlači pažnju fanova i medija diljem svijeta

S osvojenih dva Grand Slam naslova, nastupom na Olimpijskim igrama (gdje je izborila srebro) te naslovom najbolje juniorske igračice na svijetu 1984. godine, održavanje popularnosti i nakon što je odbacila reket ni najmanje ne čudi.

Nekadašnja sportska ikona i danas živi mirnim životom u svom prostranom stanu u Buenos Airesu, a sudeći prema objavama na njezinom Instagram profilu, posebna strast su joj putovanja, što privatna, što poslovna, u službi promoviranja svog parfema. Nedavno je Gabriela Sabatini tako uživala u Italiji, a posebno se oduševila Bolognom.

Gabriela Sabatini i danas privlači pažnju svojim mladolikim izgledom i super linijom, a fotografije svjedoče da i dalje izgleda sjajno.

Premda nikad nije bila najbolja tenisačica svijeta smatrali su jednom od najtalentiranijih tenisačica svoje generacije, a danas svoju kondiciju održava odlaskom u teretanu, trčanjem, bicikliranjem i dugim šetnjama.

  • +3
Gabriela Sabatini Izvor: EPA / Autor: STEPHANIE PILICK

Inače, teniska ikona u jednoj od svojih zadnjih objava na društvenim mrežama obratila se Rafaelu Nadalu i ponudila primamljivu ponudu dok bude boravio u Argentini tijekom južnoameričke turneje. Naime, španjolskog tenisača pitala je bi li htio igrati meč mješovitih parova u njezinom rodnom gradu. Navodno je Nadal prihvatio poziv pa će se udružiti s njom protiv Caspera Ruuda i partnera. Ljubitelji tenisa oduševili su se tom kombinacijom opisujući ih kao 'tim iz snova'.