HRT-OV GLAZBENI HIT

Frontmen grupe Vatra, Ivan Dečak više nije dio 'The Voicea', a već se šuška tko bi mogao zamijeniti Massima Savića i njega

24.03.2023 u 13:00

Bionic
Reading

U drugom dijelu godine na HTV-u kreće nova sezonu natjecanja u kojem nisu važni ni izgled ni dob, već samo dobar glas. Četvrtu sezonu gledatelji će moći pratiti u 12 emisija, a audicije samo što nisu startale

Produkcija showa navodno je odlučila u crvenim foteljama zadržati Vannu i Davora Gopca. Ondje više neće sjediti frontmen grupe Vatra, Ivan Dečak koji je sudjelovao u sve tri sezone, a budući da je Massimo Savić preminuo, na HRT-u su morali naći dvije zamjene.

Slobodna Dalmacija piše kako je izbor pao na Matiju Cveka i Damira Urbana s kojima se trenutno pregovara. To će im to biti i prvo mentorstvo u nekom reality show. Također navode da voditelji i dalje ostaju Ivan Vukušić i Iva Šulentić premda se nagađalo da show neće voditi zbog trudnoće.

Podsjetimo, u prve dvije sezone showa članovi žirija bili su Tony Cetinski, Jacques Houdek, Ivan Dečak i Indira Levak, a u zadnjoj sezoni ostao samo Ivan Dečak. Njemu su se pridružili Vanna, Davor Gobac i Massimo.