BARBARA LJILJAK

Fotografije na koje će tek rijetki ostati imuni: Naša bivša misica zapalila društvene mreže u kupaćem kostimu

22.04.2022 u 21:43

Bionic
Reading

Bivša Miss Universe Hrvatske, Barbara Ljiljak prema mnogima je jedna od naših najljepših predstavnicama na natjecanjima ljepote. Zgodna Barbara trenutno je poslovno u Dubaiju, gdje su nastale senzacionalne fotografije u kupaćem kostimu, na koje rijetko tko ostaje imun

Svoju senzacionalnu liniju, duge vitke noge, ravan trbuh i tanak struk te bujne grudi Barbara je uspjela naglasiti u vrlo jednostavno crnom jednodijelnom kupaćem kostimu talijanske modne kuće Versace.

Dok je odrađivala svoje dogovoreno snimanje na terasi jednog hotela u Dubaiju, Barbara je još jednom pokazala koliko uživa u modelingu. Za fotografije je zadužen Goran Matiješac s kojim Barbara surađuje već dugi niz godina.

Podsjetimo, Barbara je okrunjena 2015. godine, a na natjecanje se prijavila na nagovor prijatelja nakon što je 2012. pobijedila na izboru za Miss Dalmacije. Hrvatsku je trebala predstavljati na svjetskom izboru za Miss Universe u Las Vegasu, no nažalost slomila je ruku stoga na kraju nije ni otišla.

Nedavno se ova prekrasna brineta našla u centru medijske pažnje zbog skupocjenog automobila koji je dobila na poklon za svoj 33. rođendan. Ispred elitnog zagrebačkog restorana u kojem je slavila dočekao ju je Porsche umotan u rođendansku vrpcu. Nagađalo se da je naša misica automobil Porsche dobila od srpskog biznismena Jugoslava Karića, no ona tu informaciju nije potvrdila, ali ni demantirala. Rekla je samo kako svoj privatni život ne želi komentirati.