NA SIGURNOM JE

Fotografija na kojoj Bruce Willis prvi puta drži u naručju unučicu tjera suze na oči

19.06.2023 u 21:56

Bionic
Reading

Najstarija kći Demi Moore i Brucea Willisa, Rumer Willis, koja je nedavno rodila svoje prvo dijete i njihovu prvu unučicu, objavila je fotografiju na kojoj holivudska legenda drži malenu djevojčicu

Povodom Očevog dana i Rumer Willis odala je počast dvama očevima u njezinu životu - svom životnom partneru, s kojim je dobila kćerkicu Louettu Isley, kao i svom ocu, legendarnom holivudskom glumcu Bruceu Willisu, kojem je nakon afazije dijagnosticirana i frontotemporalna demencija.

Kako bi sačuvala sve dragocjene trenutke s ocem, Rumer je, baš kao i njezine sestre Scout i Tallulah, odlučila dokumentirati fotografijom i videom svaki njihov susret, a najnovija objava tjera suze na oči.

Na njima je Bruce Willis kako zagledan u daljinu u naručju drži osam tjedana staru unučicu Louettu Isley, dok na drugoj nježno grli upravo Rumer koja pak u naručju drži Louettu, a koja znatiželjno promatra svog djeda kako gleda negdje sa strane.

Rumer Willis Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

'Kada gledam svog oca kako danas drži moju kćerkicu, nešto je što ću čuvati do kraja svog života. Njegova dobrota i ljubav prema njoj su tako čisti i divni. Tatice, tako sam sretna što te imam i Lou isto. Hvala ti što si bio i jesi najluđi, najljubazniji i najcool djed kojeg djevojka može poželjeti.'

Osim Brucea, Rumer Willis se dotakla i oca svoje djevojčice Dereka Richarda Thomasa, kojem je ovo prvi Očev dan.