temperatura raste, a nju kao da nije briga

[FOTO] Kao da nije dovoljno vruće... Lidija Bačić spustila traperice i pokazala da ispod njih ne nosi baš ništa

20.06.2021 u 13:55

Bionic
Reading

Jedna od naših najseksipilnijih dama s estrade Lidija Bačić već godinama koristi svoje prirodne atribute kako bi promovirala svoj lik i djelo pa stoga ne čudi da je Lille čak i u ove vruće dane dodatno zagrijati strasti svojih fanova

Štogod da objavi na društvenim mrežama fanovi Lidije Bačić obaspu je komplimentima. Upravo to se dogodilo i pod posljednjom objavom, a na kojoj pjevačica pozira u badiću sa spuštenim trapericama, ispod kojih je pokazala da, osim bijelog traga koji joj je ostavilo sunčanje u tangama, ne nosi baš ništa. Ovog puta Lille je svoju sljedbu pozdravila jednom jedinom riječju - 'Aloha', no i to je bilo dovoljno da je poznati i nepoznati obaspu komplimentima.

Za glazbenike je ovo bilo vjerojatno najduže razdoblje bez nastupa pred publikom, stoga ne čudi da su jedva dočekali popuštanje mjera. Među prvima je priliku da zapjeva na pozornici dobila Splićanka Lidija Bačić i to u sklopu ovogodišnjeg CMC festivala u Vodicama. Stajling s navedenog nastupa komentiralo je i stručno modno oko našeg kritičara Fashion Gurua.

Lidija Bačić Lille po tko zna koji put pokazuje da je kraljica Instagrama, a brojni fanovi s nestrpljenjem očekuju svaku novu objavu na njenin profilima na društvenim mrežama.

  • +3
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL