'SUPERPOTJERA'

Filip iz Zagreba pobijedio četvero lovaca sa sekundom prednosti

17.12.2023 u 22:20

Bionic
Reading

Izvrsnom igrom Zagrepčanin Filip Seferi nadigrao je četvero lovaca i osvojio 9.000 eura u neizvjesnoj završnici Superpotjere. Za troje natjecatelja - Domagoja Smojvera, Ivana Sarjanovića i Dijanu Dijanek supertim lovaca bio je prejak, a Maja Lipovac pogrešnim odgovorom u prvom krugu propustila je šansu da se suprotstavi lovcima

Filip Seferi, 24-godišnjak iz Zagreba, osmišljava sadržaj za društvene mreže za jednu domaću IT sportsku tvrtku. Osvojeni iznos iskoristio bi za putovanje na sjever - Norvešku ili Island. Kako je rekao, jug je relativno već upoznao.

U prvom krugu točno je odgovorio na tri pitanja i osvojio 1.500 eura. U brzopoteznoj se igri odlučio suprotstaviti timu od četvero lovaca koji su za iznos od 9.000 eura zatražili 45 sekundi na svome satu.

Filip nije znao odgovor na pitanje kongres koje države zasjeda u Valparaisu. Odgovorio je Kuba, a riječ je o Čileu. Nije znao da je sastav Guns N' Roses nadahnuo dječju slikovnicu 'Sweet Child O'Mine' te moderatori koje društvene mreže su otišli u bojkot u lipnju 2023.

Bilo mu je nepoznato i koji je organel elektrana stanice, a postao je internetski mem. Odgovorio je jezgra, a radi se o mitohondriju. 

Krešo nije znao da je Euklid Grk poznat kao otac geometrije.

U napetoj i neizvjesnoj završnici Filip je s jednom sekundom prednosti nadigrao lovce i osvojio 9.000 eura.