UHVATILA GA NOSTALGIJA

Fanovi su oduševljeni: Duško Ćurlić podijelio fotografije s početka karijere

09.10.2018 u 17:10

Bionic
Reading

Jednog od napopularnijih domaćih voditelja uskoro ćemo ponovno gledati u popularnoj HTV-ovoj emisiji 'A-strana'. Duško Ćurlić prisjetio se početka svoje televizijske karijere i vremena kad je s kolegicom Suzanom Pardačer također vodio glazbenu emisiju. Za tportal je ispričao po čemu će to doba uvijek pamtiti

'Kao da je bilo jučer (nekad) a u stvari ima više od 20 godina. Sa Suzanom Pardačer.. petak večer i glazbena emisija 'Pravo vrijeme'', napisao je Duško Ćurlić pokraj fotografija koje je objavio na svo Facebook profilu a na kojima su kolegica i on na setu emisije u u kojoj su sredinom 90-ih svakog vikenda ispunjavali glazbene želje.

'Puni druženje, smijeha, bendovi koji su s guštom dolazili svirati u naš studio 8, odlična ekipa na čelu s redateljem Daliborom Sokolićem. Bilo je nekako opuštenije vrijeme', rekao nam je Duško Ćurlić. Njegova kolegica s kojom mu je bio gušt surađivati, Suzana Pardačer i dalje je kao i Duško na HTV-u.

'Trenutno radim kao jedna od urednica za gledatelje u kvizu 'Potjera'. Osmišljavamo način selekcije i slažemo timove prema licenci pravilnika kviza. To je bliže mojoj profesiji jer sam po profesiji psihologinja. Uživam u svom poslu i nije mi žao što više ne izvlačim kuglice iako mi je i to bio lijep period života', ispričala je nedavno za tportal.

  • +7
Duško Ćurlić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL