ZVIJEZDE PJEVAJU

Borko Perić i Jelena Radan ispali iz showa, a emotivna Tara Thaller zaplakala tijekom izvedbe

23.03.2019 u 20:28

Bionic
Reading

Nakon Macana i Tonke te Frane i Žanamari, u četvrtoj emisiji show su napustili Borko Perić i Jelena Radan

Nakon što su prethodne dvije emisije napustili Krešimir Macan i Antonia Šerić te Žanamari Perčić i Frano Ridjan u večerašnjom, četvrtoj po redi emisiji 'Zvijezde pjevaju' vokalne sposobnosti odmjerit će Ella Dvornik i Goran Bošković, Tara Thaller i Dino Jelusić, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, Katarina Strahinić i Pero Galić, Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral te Jelena Radan i Borko Perić.

Tko će ove subote napustiti emisiju odlučit će žiri, ali i gledatelji budući da ocjene žirija čine tek 50% odluke u tome tko ide dalje, a pri izjednačenom rezultatu, prevagu nose glasovi gledatelja.

  • +27
Zvijezde pjevaju, 3. večer Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro

Emisiju su otvorili Tara Thaller i Dino Jelusić pjesmom 'Jači uzima sve', hrvatskom verzijom Abba-inog hita 'The Winner Takes It All'. Lijepa glumica priznala je da se osjeća malo potreseno nakon izvedbe tijekom koje je pokazala glumački talent i pustila suzu.

Mirela Priselac Remi joj je nakon nastupa rekla da je sretna što je napokon pokazala emociju i prodala pjesmu da je svatko od nas osjeti. 'Stara moja, suzica, prekrasno', rekla je oduševljena članica žirija koja im je dodijelila čistu desetku.

Valentina joj je rekla da je jednog dana vidi na Broadwayu, ali i savjetovala da malo obuzda emocije te dala osmicu, jednako kao Škoro i Danijela Martinović.

Borko Perić i Jelena Radan otpjevali su talijanski hit '24.000 baci', koji baš nije bio po voli Miroslava Škore koji je poželio da sljedeći put odaberu neki rock'n'roll hit na hrvatskom. 'Bilo bi mi draže da ste poseginuli u naš rock'n'roll, kao 'Otvor ženo kapiju', a može i neki Danijelin', našalio se Škoro.

Katarina Strahinić i Pero Galić otpjevali su pjesmu iz kultnog filma Briljantin 'Summer Nights'. Remi joj je rekla da je pokazala najveći napredak od svih kandidata i savjetovala da ubuduće bude smirenija. S tim se složila i Valentina, za razliku od Danijele koja joj je poručila da ostane onakva kakva jest, pa makar je to nekad i koštalo. Žiri ih je nagradio s ukupno 30 bodova.

Ashley Colburn i Bojan Jambrošić zapjevali su hit 'Footloose' iz istoimenog filma 'Footloose'.

'Što se tiče scenskog nastupa, nitko vas nema', pohvalila ih je Remi i Ashley savjetovala da sluša Bojana i njegov vibrato jer su joj tonovi dosta ravni. 'Kada netko obradi pjesmu koja se toliko puta obrađivala uhvati me panika i onda se dogodite vi', rekla je Danijela. Njihov energični nastup donio im je 35 bodova, od čega im je 10 dodijelio Škoro.

Ella Dvornik i Goran Bošković u večerašnjoj emisiji otpjevali su pjesmu 'I Wan'na Be Like You', iz crtića 'Knjiga o džungli'.

'Ja sam se prestrašila da me trema ne 'odnese', ali ok sam', priznala je nakon nastupa Ella. Valentina kaže da joj je drago da se vratil u punom sjaju, za razliku od prethodne emisije.

'Ovo je tvoj glas i taj tvoj glas je zaista predivan', rekla je Valentina. Danijela joj je poručila da izbaci van svoj splitski nerv koji čuči tu negdje. Veseli nastup Elli i Goranu donio im je u konačnici ukupno 31 bod.

Zadnji večerašnji natjecateljski par Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral odlučili su za pjesmu izh domaćeg filma 'Tko pjeva, zlo ne misli'.

'Mene je ovo podsjetilo na neke od mojih najblistavijih nastupa kojima sam osvojio mnoga srca, a moje si večeras sigurno osvojio, a to nije lako s četiri premosnice', rekao je Škoro.

'Krešo je postao ambasador dobre volje ove emisije, polako počinjete izazivati Bojana i Ashley što se tiče scenskog nastupa', komentirala je Remi.

'Čim se uključi mjuza, on postaje pozitivno nemoguć', rekla je Ivana za Krešu, a za svoj su nastup od žirija dobili svega 28 bodova, najmanje od svih večerašnjih natjecatelja. No na kraju su presudili i glasovi gledatelja, a ukupan zbroj bodova je presudio da emisiju napuste Borko Perić i Jelena Radan.