BRANDON GREEN

Emma Watson pronašla je novu ljubav, a njezin odabranik poznati je plejboj i sin posrnulog britanskog tajkuna

29.09.2021 u 14:40

Bionic
Reading

Znamo je kao Hermionu iz 'Harry Pottera', ali i Bellu iz 'Ljepotice i zvijeri', no Emma Watson odavno je prerasla likove koje je glumila u hit filmovima i postala ozbiljna djevojka. Danas ima 31 godinu, a trenutno medije više od njezine glumačke karijere zanima njezin ljubavni život, u kojem se odvija nešto novo i lijepo

Medije su proteklih dana obišle paparazzo fotografije na kojima zvijezda 'Harry Pottera', glumica Emma Watson izlazi iz obiteljskog helikoptera britanskog tajkuna i vlasnika Topshowa, Sir Philipa Greena, u Batterseaju, u južnom Londonu. Ako bi možda netko i pomislio da je riječ o nekoj poslovnoj, modnoj suradnji, prevario bi se. Naime, šuška se kako je 31-godišnja Emma pala na šarm tri godine mlađeg plejboja i sina posrnulog tajkuna, Brandona Greena.

Iako, kako tvrde dobro upućeni, nemaju nikakvu zajedničku poveznicu, iskre su se ipak dogodile, a iako uživaju u vezi, Emma njegovu obitelj još uvijek nije upoznala. Čini se da se do sada i previše puta opekla, pa želi taj korak veze ostaviti za kasnije, kada vidi da je to doista nešto što vrijedi.

Naime, još kao 17-godišnjakinja bila je u vezi s igračem ragbija Tomom Duckerom, a potom i drugim Mattom Janneyjem. Potom je dvije godine provela sa studentom na Oxfordu Willom Adamowiczem, potom s glumcem i producentom Robertom Aguireom, a jedna od posljednjih ozbiljnijih veza bila je ona s tehno bogatašem Williamom Mackom Knightom. Šest mjeseci provela je s glumcem iz 'Gleeja' Chordom Overstreetom, a potom i tehno milijunašem Brendanom Wallaceom kojeg je zamijenila CEO Oculusa Brendanom Iribeom. Nedavno je okončala i dvogodišnju vezu s biznismenom Leom Robintonom.

Ni zbog jedne svoje veze ne žali. Dapače, smatra da joj je svatko od njih pomogao da postane ono što je danas. A gdje je i kako upoznala Brandona Greena, za sada nije poznato, ali je javnosti dobro znana njegova obitelj.

Brandon je rođen 1992. i odrastao je u Monte Carlu sa starijom sestrom Chloe. Nje se i danas javnost sjeća zbog njezine veze s najzgodnijim kriminalcem na svijetu, kojem je rodila i dijete. Njegova majka Tina bila je vlasnica Arcadia grupe, a on je pohađao internacionalnu školu u Monacu. Tijekom odrastanja uživao je u svim blagodatima obiteljskog bogatstva, uključujući i razna putovanja privatnim avionom.

'Imali su osobnog vozača i živjeli u penthouseu u monegaškoj zgradi Roccabella, s uniformiranim sluškinjama u svakoj sobi koje su tamo bile ukoliko nekome nešto zatreba. Brandon nikadan nije znao za drugo osim toga', tvrdi dobro upućeni izvor, dodajući kako su on i sestra ljeta provodili krstareći na luksuznoj jahti Lionchase od 33 metra, dok je njihov otac plovio na Lionheartu od 90 metara.

  • +5
Emma Watson Izvor: Profimedia / Autor: HPA / Kathy Hutchins new / Profimedia

Kada je obitelj 2005. slavila njegov Bar Mitzvah, sve se održalo u luksuznom Grand-Hotelu du Cap-Ferrat, a za više od 300 gostiju, koji su tamo boravili tri dana, pjevali su Beyonce, Destiny's Child, ali i talijanski tenor Andrea Bocelli. U mlađim danima dane je provodio partijajući po najboljim barovima u Monacu, s atraktivnim manekenkama. Iako nikada nije završio fakultet, proveo je godine radeći s ocem u modnom biznisu, ali i za Arcadia Group, a fotografi su ga često snimali na revijama Topshopa na londonskom Fashion Weeku, gdje bi uvijek sjedio blizu Vougeove urednice Anne Wintour.

Upravo zbog svega toga, mnogima je neshvatljivo da su se njih dvoje povezali, budući da nemaju, osim bogatstva, gotovo ništa zajedničko, no, čini se, ljubav ponekad ne pita takve stvari.