DRUŠTVO SE OKUPILO

Elton John koncertom iz dnevne sobe prikupio milijun dolara za borbu protiv koronavirusa

30.03.2020 u 21:54

Bionic
Reading

Glazbena legenda Elton John i njegovi prijatelji organizirali su koncert u suradnji s iHeartRadiom, a cilj je bio prikupiti sredstva za borbu protiv koronavirusa

Elton John koncertom iz svoje dnevne sobe prikupio je više od milijun dolara za borbu protiv koronavirusa. Pola te svote donirala je korporacija Procter & Gamble, a drugu polovicu je donirao Fox. Mnogi gledatelji koncerta koji su ga imali priliku pratiti na Foxovom TV programu također su donirali novac.

'Bio sam vrlo ponosan što sam upriličio iHeartRadio Living Room koncert za SAD. Bio sam vrlo dirnut svim pričama mnogih heroja koji su na prvim linijama obrane od bolesti i pomažu drugima. Hvala svima koji su gledali i velikodušno donirali, kao i nevjerojatnim umjetnicima koji su sudjelovali u koncertu', napisao je Elton John na svojoj stranici Instagrama.

Osim Eltona Johna pjevali su Tim McGraw, Mariah Carey, Shawn Mendes, Camila Cabello, Backstreet Boys, Alicia Keys, Billie Eilish, Dave Grohl, H.E.R., Sam Smith, Demi Lovato i Billie Joe Armstrong.

Svi koji su sudjelovali uputili su riječi zahvalnosti medicinskim sestrama, liječnicima, vozačima kamiona te mnogim djelatnicima zdravstva.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube