ZANIMLJIVA MOTIVACIJA

Ella Dvornik poslala poruku hejterima: Snimila je urnebesan video, a imitirala je i mamu Danijelu

16.11.2022 u 09:00

Bionic
Reading

Influencerica i kćer pokojnog kralja funka Dine Dvornika svoju najnoviju objavu na društvenim mrežama započinje riječima: 'Što ljudi misle da se dogodi kad te izvrijeđaju u komentarima', a u videu koji je zapravo parodija, pojavila se u različitim ulogama

Ella Dvornik na Instagramu je objavila skeč u kojem otkriva što se (ne)događa u njezinom životu kad se suoči s negativnim komentarima koje redovito dobiva. No ona to uvijek okrene na šalu i ne dopušta da je uznemire. Napravila je premiješan video u kojem rekreira fiktivnu situaciju.

'Fuj, kako si ružna. Ne mogu vjerovati da bi itko bio s tobom, a kamoli radio s tobom', govori dok tipka komentar te potom šalje poruku. U narednoj sceni, influencerica glumi samu s grimasom na licu kad pročita komentar.

U novoj sceni je 'ubacila' je i Danijelu Dvornik i to u ulozi majke koja je se odriče. 'Mene je sramota pred prijateljicama, zašto se toliko operiraš? Više ne ličiš na nikoga, molim te više me ne zovi' rekla je lažna Danijela svojoj kćeri. U komentarima je oduševljena mama komentirala: 'Ja te se nikad ne bi odrekla, to je nemoguce, pa taman ne sličila na nikoga'. Ella je u videu među ostalim pobrojala estetske zahvate koje je napravila: grudi, botoks, zube i nos.

  • +4
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX