otvara više toga

Dugo je nismo vidjeli: Bivša paraolimpijka Sandra Paović u novom poduzetničkom pothvatu

18.04.2022 u 22:15

Bionic
Reading

Prošlo je pet godina od trenutka kada je odlučila okončati svoju karijeru. Iza stolnotenisačice i zlatne paraolimpijke su medalje s prvenstava Europe i Paraolimpijskih igara u Rio de Janeiru. Premda joj je stolni tenis najveća ljubav, nije joj bilo teško prihvatiti život nakon sporta, a trenutno je u planovima oko otvaranja vrtića, salon za uređenja i hotela za pse

Zbog odlaska na poslovno putovanje i nemogućnosti da ljubimac Roki ostane u sigurnim rukama rodila se poslovna ideja koja je sada realizirana. U svibnju Sandra Paović i osam godina mlađi suprug Daniel Lazov otvaraju hotel i vrtić za pse.

'Psi su vrlo slični djeci. Onaj tko ima tu ljubav, tako i pristupa psu kao svom djetetu, ali danas kada idete na odmor psi nisu dobro došli na plaži, hotelu pa ni u restoranu i onda ste stvarno pod stresom', izjavila je Sandra za RTL Exkluziv. No, ne misle stati samo na psima.

'Možda bismo s vremenom imali i čuvanje maca i dodatne šetnje jer ljudi nekad žele svoje životinje u svom prostoru jer se boje kako će se pas prilagoditi. Ta nudimo da se i njihovi psi obilaze, da se s njima poigra i da ih se prošeta dok je netko na poslu i tako dalje. Bitno da znaju da je njihov pas dobio sat vremena pažnje te da nije potpuno sam tako da bismo željeli i tu uslugu', smatra.

  • +3
Sandra Paović Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX