it's showtime

Duboki izrez i glamurozno izdanje Tamare Loos za otvaranje sezone Plesa sa zvijezdama

05.03.2023 u 20:42

  • +5

Tamara Loos

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

Mnogi su se pitali tko će zamijeniti energiju Maje Šuput u Plesu sa zvijezdama, a simpatična radijska voditeljica Tamara Loos elegantnim je izdanjem oduševila gledatelje i obožavatelje emisije. Stajling potpisuje Marko Grubnić, glavni i odgovorni za outfite voditelja i žirija ove sezone

Veliki plesni show u kojem se lica s hrvatske estrade natječu u plesnom umijeću omiljena je zabavna emisija mnogih Hrvata, a veselje i uzbuđenje zbog nedjeljne večeri ubrzanim se tempom vratilo u domove obožavatelja. Osim novih kandidata i nekoliko novih mentora plesača, veliko pojačanje u timu je Tamara Loos, voditeljica koja je stigla na mjesto Maje Šuput.

U bijeloj raskošnoj haljini s dubokim V izrezom nova je voditeljica u glamuroznom izdanju uplovila u novu voditeljsku ulogu. Eleganciji su pridonijele i dugačke crne operne rukavice, baš kao što je nedavno nosila i Kate Middleton. Kosu je skupila u elegantnu punđu s puštenim prednjim pramenovima koji su uokvirili lijepe crte njezina lica.

Za ovaj, kao i nadolazeće outfite zaslužan je Marko Grubnić koji je na Instagramu podijelio uzbuđenje: 'Siguran u sebe i u svoj tim, dat ćemo sve od sebe da od naše Tamare napravimo najbolju i najglamurozniju verziju... Očekujte hollywoodski glamour i red carpetovska izdanja svake nedjelje, veselim se svemu što je ispred nas...', napisao je na Instagramu.

Simpatična Tamara godinama je poznata publici zbog prijašnjih angažmana, a njezina zarazna pozitivna energija svakako će biti značajan dodatak popularnom show-u.

Poznato je televizijsko lice koje su gledatelji mogli upoznati u emisijama za djecu i mlade 'Briljanteen' i 'Nulti sat', a od 2018. godine vodila je i glazbenu emisiju 'PopRock.hr' koja se bavila aktualnostima iz svijeta glazbe. Osim televizije, glas ove simpatične voditeljice otprije je poznat i vjernim slušateljima Antene Zagreb, a nešto više od godinu dana zadužena je za 'jutarnju šihtu' na Top radiju s kolegom Filipom Riđičkim.

Osim voditeljskih angažmana, voditeljica se može donekle poistovjetiti s natjecateljima jer je i sama sudjelovala u emisiji 'Zvijezde pjevaju', gdje se 2010. godine natjecala s mentorom Alenom Nižetićem.

'Naći se u tako ogromnom projektu kao što je 'Ples sa zvijezdama' zaista predstavlja izazov i veliko veselje za mene. Moram priznati da je veliko uzbuđenje prisutno jer emisije uživo u udarnom terminu prati velik broj gledatelja, ali kad pogledam cijeli tim ljudi koji stoji iza projekta, shvatim da sam u sjajnim rukama, a tu je i kolega Igor koji će mi, sigurna sam, biti velika potpora u svemu. Članovi produkcije, žiri i plesni parovi posvećeni su, u punom pogonu i odlučni u tome da donesu super zabavu svima pred ekranima, a samim time i nama koji smo dio projekta. Već vidim kako mi nedjelja postaje najdraži dan u tjednu', otkrila je nova voditeljica pred kojom je veliki projekt plesnog spektakla.

  • +31
Parovi showa 'Ples sa zvijezdama' 2013. Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo