PROBLEMI LIJEPE VODITELJICE

Doris Pinčić Rogoznica zakotrljala lavinu: Muškarci osjećaju PMS, neki čak i prije žena

13.11.2019 u 18:02

Bionic
Reading

Zamotana u deku i sa zdjelicom tople juhe u rukama, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica podijelila je na Instagramu nedaće koje su je zahvatile nakon odličnog početka dana. Njena objava izbacila je na površinu zanimljive činjenice o ovom 'ženskom' problemu

Nakon nedavnog preseljenja u novu prostranu kuću, kuhinja je bila prvi kutak doma kojim su se pohvalili putem društvenih mreža i Doris i njezin suprug Boris Rogoznica.

Danas je voditeljica omiljeni kutak doma zamijenila foteljom i umotana u dekicu uživa u čarima gotove juhe iz vrećice.

'Nakon odličnog starta dana nastupio PMS. Ne pitaj ništa, daj dekicu da se sakrijem, nešto toplo da pojedem i ne diraj me', napisala je Doris i otkrila kako joj u ovom stanju uvijek više odgovara slano nego slatko.

Potom je upitala svoje pratitelje kako oni dišu po tom pitanju, uz napomenu da se to odnosi i na muškarce koji također podemone kad su im žene u PMS-u.

Nisu baš muškarci imali što reći na ovu temu, ali zanimljiv podatak iznijela je jedna trudnica.

'Dobro je, barem znaš da nisi trudna', našalila se jedna pratiteljica Doris, a upravo je blaženo stanje jednu drugu pratiteljicu spasilo od periodičkih svađa i netrpeljivosti sa suprugom.

'Moj poludi prije mene i onda nastupam ja. E tek onda smo u duetu, Bože sačuvaj! I onda svak' na svoju stranu. Ja ne znam šta je to da on, neću reći svaki put, ali često, osjeti taj moj PMS. Hvala Bogu da sam trudna opet pa se sada samo volimo, ljubimo, pazimo i mazimo', otkrila je neobičnu pojavu trudnica.