ubrzava puls

Domaća glumica pokazala ubojito tijelo u badiću, a oduševila je i Anu Gruicu

12.07.2022 u 10:35

Bionic
Reading

Otkako je počelo ljeto, naše domaće dame svakodnevno oduševljavaju pratitelje isklesanim tijelima i figurom u kupaćem kostimu. 'Najfriškija' je objava je ona Nele Kocsis, koju zbog njezine fit linije godinama svrstavaju među najatraktivnije domaće glumice

Nela Kocsis odlučila je pratitelje počastiti svojom atraktivnom fotografijom koja je nastala prije nekoliko godina na Krku tijekom ljetovanja s modnim dizajnerom Ivicom Skokom. Inače, 51-godišnja Slavonka mađarskih korijena kao djevojčica je trenirala gimnastiku, pa vjeruje da je to oblikovalo njezino tijelo kojim bi mogla parirati svjetskim zvijezdama upola mlađima od sebe.

Komentari pristižu odasvud, no svi bi se mogli svesti na isti zaključak. Nela svojim fanovima nikada nije izgledala bolje. 'Inti majku', poručila joj je kolegica Ana Gruica Uglešić koja i sama plijeni pažnju svojom super linijom, ali i stalno vježba za razliku od Kocsis koja je priznala da ne trenira redovito.

'Iako Slavonci slove za velike gurmane i izjelice, ja baš ne uživam pretjerano u hrani. Bila bih najsretnija kad bi netko izumio tabletu koja bi sadržavala sve što organizmu treba pa da ne moram gubiti vrijeme na obroke', izjavila je svojedobno glumica koja mađarske korijene ima preko oca.

Nela Kocsis 2017. na ljetovanju s Ivicom Skokom na Krku Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL