ZAŽELJELA SE PROMJENE

Više nije plavuša: Naša poznata glumica promijenila je frizuru, obožavatelji joj poručili da sad izgleda kao J. Lo

18.02.2020 u 15:49

Bionic
Reading

Nela Kocsis svoje je fanove na društvenim mrežama iznenadila novom lookom jer više nije plavuša. Zbog toga glumica koju gledatelji pamte iz televizijskih serija 'Prava žena', 'Stipe u gostima' i 'Mamutica', već danima prima komplimente

Nela Kocsis je na Instagram i Facebook profilima napisala da se zaželjela malo promjene, a mnogi će se složiti kako joj promjena savršeno pristaje.

Kad su je pratitelji pitali je li to napravila se zbog sebe ili nove uloge, glumica se našalila komentarom: 'Mjenjam sebe kad ne mogu druge'. Neki su pak zaključili da joj nova boja bolje pristaje od prethodne te da je Nela hrvatska verzija Jennifer Lopez, a zgodna Osječanka je otkrila da se sama šišala i farbala.

Glumica je već dugo u ansamblu Gradskoga kazališta Gavella, a privatno privlači mladenačkim izgledom. 'Od mame sam naslijedila i stas i crte lica. Jako joj sličim. Zahvalna sam i na fizičkoj građi jer mi tijelo omogućuje da mogu glumiti i babu, i zavodnicu, i sredovječnu ženu', izjavila je svojevremeno.

Nela Kocsis je poznata po svojim ulogama u filmovima 'Zagreb Cappuccino', 'Most na kraju svijeta' i brojnim televizijskim serijama 'Pod sretnom zvijezdom', 'Nemoj nikome reći', 'Prava žena', 'Stipe u gostima' i 'Mamutica' te brojim kazališnim predstavama. Ponosna je i vlasnica Nagrade hrvatskog glumišta za najbolja umjetnička ostvarenja u drami – Glavna ženska uloga.

Posljednji je put o svom ljubavnom životu Kocsis govorila prije dvije godine, kada je izjavila kako u njezinu životu postoji novi muškarac. 'Nema nitko poseban u mom životu. Uživam u solo statusu, a toliko sam angažirana i stalno uokolo da ne znam tko bi me trpio. Okružena sam prijateljima za koje sam shvatila kako su vredniji od partnera u smislu davanja i uzimanja unutar odnosa. Čini mi se da ostajem solo još neko vrijeme', izjavila je za Jutarnji list.