PRAVNI INTERESI

Dok razvod od Kanyeja Westa još traje, krenula su šuškanja o romansi Kim Kardashian i CNN-ovog novinara

27.04.2021 u 10:44

Bionic
Reading

Samo dva mjeseca nakon što je Kim Kardashian zatražila razvod od otuđenog supruga Kanyeja Westa, krenule su glasine o romansi novopečene milijarderke i reportera CNN-a Van Jonesa

Kardashian u sklopu svog obrazovanja za pravnicu praksu odrađuje u nestranačkoj organizaciji #cut50 koju je Jones osnovao u Oaklandu, a obožavatelji reality zvijezde vjeruju da je prijataljstvo koje traje nekoliko godina preraslo u nešto više.

Izvori bliski Kardashian odbacuju nagađanja o ljubavnoj vezi i napominju da ih veže poslovni odnos i zajednički interes za reformu kaznenog prava.

Kolumnistica New York Posta Cindy Adams proširila je glasine jer je primijetila da je Jones toliko liberalan da je možda čak politički utjecao na Kim.

Korisnici Twittera nisu jedinstveni u razmišljanju da se radi o novom paru, a mnogi vjeruju da Kim iskorištava Jonesa zbog svoje buduće odvjetničke karijere.

'Kako je iskoristila Kanyeja za napredovanje u modnom svijetu, tako će iskoristiti Van Jonesa da joj pomogne u njenom sljedećem polju karijere – pravu', mišljenja je jedan korisnik Twittera.

Kardashian i Jones su 2018. godine surađivali na uspješnom pomilovanju Alice Johnson koja je 1996. osuđena na doživotnu kaznu zbog nenasilnih optužbi vezanih uz drogu.

  • +4
Kim Kardashian i Van Jones Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jones je 2019. godine okončao svoj 14 godina dug brak s Janom Carter, a Kardashian je usred razvoda od Kanyeja Westa na meti udvarača iz kraljevkih krugova, milijardera i slavnih glumaca.

'Ljudi se obraćaju zajedničkim prijateljima i ljudima s kojima je surađivala kako bi je povezali sa svima, od članova kraljevske obitelji do glumaca s A-liste, sportaša i izvršnih direktora milijardera', rekao je izvor za Page Six, dodajući kako Kim trenutno nikoga ne traži, ali da iako ne želi uskakati u nešto, i dalje je otvorenog uma.

Nedavno je objavljeno da Kanye želi, nakon što njihov razvod bude konačan, izlaziti s 'umjetnicom i kreativkom'.

Bivšem paru tijekom postupka razvoda zasada uspjeva održati smirenost, jer se oboje predani svojoj odluci da sve naprave u najboljem interesu djece.