NEDJELJA U TERETANI

Dok drugi odmaraju, Maja Šuput i vikendom ostaje u top formi

22.01.2018 u 13:26

Bionic
Reading

Nakon što je održala koncert maskirana u časnu sestru u Crikvenici, Maja Šuput požurila je u Zagreb kako bi odradila još jedan trening s osobnim trenerom. Ovoga puta na redu su bile vježbe za noge i stražnjicu, a kako izgleda kada vježba, pjevačica je objavila na Instagramu

I dok većina ljudi vikend, a osobito nedjelju, provodi odmarajući se pred televizorom, to nije slučaj i s pjevačicom Majom Šuput. Kako je pokazala na Instagramu, slobodno vrijeme, kada nije na nekom od mnogobrojnih putovanja ili nastupa, ona provodi u teretani.

Uz pomoć osobnog trenera Maja se brine da joj tijelo ostane u top formi, ali i da bude savršeno oblikovano. Ovu je nedjelju tako većinu vremena provela izvodeći vježbe za noge i stražnjicu, a njezin je trener to i dokumentirao mobitelom.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Obožavam izbijanje nedjeljom i mog trenera koji me vječno snima (kao, da imamo za evidenciju)', napisala je Maja Šuput ispod snimljenog videa. U vježbanju joj se nije pridružio njezin dečko Nenad Tatarinov, s kojim je nedavno provela nezaboravne dane u Dubaiju i na egzotičnim Maldivima.

  • +25
Sva lica Maje Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram