TURKISH AIRLINES

Događaj koji nisu propustili ni brojni poznati Hrvati, zaljubljenici u putovanja

06.10.2023 u 13:49

Bionic
Reading

U prepunoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade, Turkish Airlines je proslavio 25 godina strastvenih letova i izvanrednog povezivanja Hrvatske sa svijetom, a ovakav jubilej nisu propustili ni brojni uzvanici iz društvenog i političkog života kako bi s Turkish Airlinesom proslavili impresivnu obljetnicu

Na ovom nevjerojatnom jubileju, brojni uzvanici iz društvenog i političkog života okupili su se kako bi s Turkish Airlinesom proslavili impresivnu obljetnicu.

Među gostima su se istaknula poznata lica poput Martina Sinkovića sa suprugom Manuelom, Mirjane Mikulec, Rite Rumore Jurki sa suprugom Martinom Jurki, Maje Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinov, Ive Radić, Tončija Huljića, Alena Ključe, Tončice Čeljuske, Ane Radišić, Mie Kovačić, Ane Muhar te Martine Bienenfeld koja su, zajedno s ostalim uzvanicima, stvarala nezaboravnu slavljeničku atmosferu.

  • +10
Proslava Turkish Airlinesa Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

25 godina je putovanje koje je obilježeno strašću prema letenju i predanosti ka povezivanju ljudi i širenju iskustava među mnogobrojnim putnicima. Turkish Airlines je uvijek bio sinonim za sigurnost i udobnost putovanja, a ovom prigodom Vice President za regiju, Omer Faruk Sönmez, najavio je uvođenje novih letova koji će dodatno obogatiti mogućnosti hrvatskih putnika.

Turkish Airlines s ponosom gleda unatrag na 25 godina uspješnih putovanja, ali hrabro korača prema novim horizontima i budućnosti. Turkish Airlines je obećao da će i dalje letjeti visoko i daleko, spajati srca i otvarati vrata svijetu za hrvatske putnike.