OVO POSTAJE SVE LUĐE

Do incidenta s paparazzima ne bi došlo da Harry i Meghan nisu bili preškrti

19.05.2023 u 21:02

Bionic
Reading

Saga oko potjere paparazza koji su pokušavali usnimiti Meghan Markle i princa Harryja u New Yorku se nastavlja, a na površinu cure novi, nevjerojatni detalji

Prema pisanju Page Sixa, do 'umalo pogubne' potjere automobilima, u kojoj su se zbog paparazza našli Meghan Markle i princ Harry, došlo je iz jednostavnog razloga - jer su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bili preškrti platiti hotel. Naime, supružnici su željeli biti smješteni u Carlyleu, omiljenom hotelu pokojne princeze Diane, zbog čega su kontaktirali hotel i tražili najveći popust za svoj boravak u New Yorku.

Prema dobro upućenom izvoru, direktori hotela odbili su takve želje princa Harryja, zbog čega su njih dvoje, očito uvrijeđeni, odlučili ostati u kući svog prijatelja na Upper East Sideu.

Upravo zbog toga, ne želeći odvesti paparazze do kuće prijatelja, čime bi otkrili gdje su odsjeli, nakon izlaska iz kazališta Ziegfeld, Meghan i Harry odlučili su 'zamesti svoje tragove'.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Trebali su jednostavno uzeti noćenje u hotelu, zbog sigurnosti sviju, no umjesto toga bili su preškrti i odlučili se za besplatni smještaj', otkrio je izvor i dodao: 'Ljudi koji rade za Harryja i Meghan nazvali su uoči njihovog putovanja Carlyle i tražili za sobu s popustom, no hotel ih je odbio. Da su jednostavno platili i otišli u hotel, kako su trebali, navodno 'opasni' paparazzi ne bi ih ganjali po gradu i ništa od toga ne bi se dogodilo. Odvezli bi se do Carlyle, fotografirali bi ih kako ulaze i to bi bilo to.'

Inače, Harry i Meghan bili su redoviti gosti u Calryleu, gdje noćenje košta od 1240 do 6000 dolara. Tamo su boravili i tijekom svog posjeta New Yorku 2021. godine, kada su snimljeni da večeraju u hotelskom baru Bemelmans.

U tom hotelu, u prostranom kraljevskom apartamanu na 22. katu noćila je i pokojna princeza Diana kad god bi stigla u New York. Zašto ovoga puta supružnici nisu željeli platiti hotelski smještaj, nije poznato, no barem im novac ne bi trebao biti problem kada su poznati milijunski ugovori koje su potpisali.