'neizvedivo u new yorku'

Oštre optužbe na račun Harryja i Meghan: 'Žele od nje stvoriti Dianu, neka odrastu'

19.05.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Slavna glumica Whoopi Goldberg tvrdi kako su jurnjave automobilima po ulicama New Yorka fizički neizvedive, dok novinarka Megyn Kelly kritizira njihove pokušaje poistovjećivanja Meghan s Lady Di

Princ Harry i Meghan Markle prije dva dana bili su progonjeni od strane paparazza u incidentu koji su opisali kao 'dvosatnu jurnjavu ulicama New Yorka u kojoj su umalo izgubili nevine živote'.

Ubrzo nakon njihove ispovijesti, počeli su pristizati komentari svjedoka koji su tvrdili kako situacija nije bila ugodna, no ni blizu toliko dramatična.

Paparazzi su za sve okrivili taksista, tvrdeći kako je izazivao kaos ludom vožnjom, taksist je tvrdio kako se ništa toliko strašno niti nije dogodilo, a policija je stavila točku na 'i' rekavši kako dvosatna jurnjava njujorškim ulicama ni u teoriji nije moguća te da, na kraju, nitko nije ozlijeđen.

  • +4
Whoopi Goldberg Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Kritikama na račun slavnog para ubrzo su se pridružili mnogi, a o njima se razgovaralo i u emisiji 'The View' u kojoj je sve na šalu okrenula holivudska glumica Whoopi Goldberg.

'Njihov glasnogovornik tvrdio je da se radilo o jurnjavi s umalo katastrofalnim posljedicama. Drugi su rekli da nije ništa strašno. No, mislim da je svima koji su ikad posjetili New York sasvim jasno da se ondje ne može izvesti nikakva jurnjava, inače bismo svi dolazili u kazalište na vrijeme', šalila se 67-godišnja Goldberg.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Mislim da su se oni referirali na nešto što bi se moglo dogoditi u Los Angelesu. Ondje se možete utrkivati. Mislim da su imali susret s agresivnim paparazzima, no sigurno nije bilo riječi o jurnjavi jer je tako nešto neizvedivo u New Yorku', zaključila je.

Voditeljica Megyn Kelly dan ranije je u svojoj emisiji iznijela ozbiljnije optužbe, tvrdeći kako je sve pokušaj da se Meghan prikaže kao tragično poginulu princezu Dianu koja je smrtno stradala u prometnoj nesreći za koju se vjeruje da su je izazvali upravo paparazzi.

Meghan Markle i Harry Izvor: Profimedia / Autor: NBA / Ferrari / Profimedia

'Pretjeruju jer vole biti u centru pozornosti, a budimo iskreno, od početka veze Meghan silno žele prikazati kao Dianu. Sjetite se samo kad ju je pratilo par paparazza pa je Harry pustio priopćenje u kojem tvrdi kako 'neće dozvoliti da joj se dogodi ono što se dogodilo njegovoj majci'. Ne, to se uopće ne događa. Dobrodošli u svijet poznatih i slavnih, odrastite', zaključila je novinarka u oštrim tonovima.