POSLJEDNJE ZBOGOM

Dirljiv ispraćaj za Joan Rivers

07.09.2014 u 17:13

Bionic
Reading

Čalnovi obitelji i prijatelji ispratili su Joan Rivers, a najdirljiviji trenutak je bio kada je njezina kći Melissa poljubila lijes

Komičarka i voditeljica Joan Rivers, koja je zbog zatajenja srca preminula prije tri dana, kremirana je jučer u New Jerseyju. Prije nego što je prevezena na groblje, njezina 46-godišnja kći Mellisa ispratila je majku poljubivši lijes ukrašen orhidejama, piše People.

Mellisa, jedina kći pokojne komičarke, neutješno je plakala dok je uz nju stajao njezin 13-godišnji sin Cooper. Joan su ispratili i njezini kolege iz showa 'Fashion Police', Giuliana Rančić i Kelly Osbourne, te brojni drugi prijatelji.

Obožavatelji poznate komičarke ostavili su cvijeće i svijeće na njezinoj zvijezdi na stazi slavnih u Hollywoodu. Oni neće imati priliku nazočiti pogrebu jer će ceremonija biti privatna i samo za najbližu obitelj i prijatelje.

Joan Rivers u svojoj knjizi prije dvije godine napisala je kakav pogreb želi: 'Kad umrem (i da Mellisa, taj dan će doći, i da Mellisa, sve je na tvoje ime) hoću da moj pogreb bude showbiz događaj sa svjetlom, kamerama i akcijom… Hoću paparazze, novinare i pozornost javnosti. Hoću da bude holivudski, ne želim da rabini drže govore i hoću da Meryl Streep plače na pet različitih naglasaka…'