UŽIVAJU NA JADRANU

Đir po gradu: Sestre Ecclestone sišle sa svoje jahte i prošetale Dubrovnikom u sportskim izdanjima

17.06.2020 u 09:38

Bionic
Reading

Iako većinu vremena provode na svom višemetarskom luksuznom plovilu, Petra i Tamara Ecclestone monotoniju na brodu odluče razbiti šetnjom po Dubrovniku. Ovoga puta u izlazak su otišle s cijelom obitelji, a tome su se najviše razveselili njihovi mališani

Kćeri prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea i najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone nakon nekoliko dana skrivanja na brodu usidrenom u luci Gruž, Tamara i Petra Ecclestone s obitelji su otišle u razgled Dubrovnika.

Starija Tamara u traper vrućim hlačicama, hoodici i ljetnoj liniji Dior platnene torbe, u pratnji supruga Jaya Rutlanda i kćerkice Sophije, a njezina mlađa sestra Petra uz voljenog zaručnika Sama Palmera i dječicu iz prvog braka s Jamesom Stantom od kojeg se razvela prije tri godine.

  • +11
Tamara i Petra Ecclestone s obitelji prošetale Dubrovnikom Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Ovoga puta svoju je najmlađu, dvomjesečnu kćerkicu koju dijeli s novim zaručnikom, ostavila u ruke dadilji na brodu. Petra je poput sestre za izlazak u Dubrovnik odabrala ležerno izdanje, sive tajice koje su naglasile njezinu izuzetno vitku figuru svega dva mjeseca nakon četvrtog poroda. Šetnji gradom najviše su se razveselili mališani, kojima je ovo bio vrlo uzbudljiv dio dana.

Izgleda da bogatim nasljednicama odmor u Hrvatskoj itekako godi, te se ne namjeravaju tako skoro vratiti u Veliku Britaniju.