'ostalo je suvišno'

Dino Jelusić poslao emotivnu poruku Martinu: 'Sada kad je show gotov...'

29.01.2024 u 17:41

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski pjevač mnogima je bio jedan od najdražih mentora 'The Voice', a svoju emotivnost pokazao je i u posljednjoj objavi

Dino Jelusić u više je navrata naglašavao koliko je ponosan što se u finalu 'The Voicea' našao i njegov bivši kandidat Martin Kosovec, koji je nakon prelaska u Vannin tim postao miljenik nacije i uvjerljivo slavio finalu.

Martinu je još jednom čestitao na svom Instagram profilu, a iskoristio je i priliku da još jednom iskaže impresioniranost svojim kandidatom u finalu, Jakovom Peruškom Rihterom.

'Ova dvojica. Martine, čestitke na pobjedi, što god da se kaže je suvišno, sve što si dotaknuo glasom u ovom showu je pretvoreno u zlato. Voli te tvoj dementor. Jakove, u jedan dan naučiti i izvježbati pjesmu i onako je otpjevati... To si mogao vrlo vjerojatno samo ti. Voli te tvoj mentor', napisao je pjevač u opis objave i dodao:

'Sad kad je show gotov, nastavljamo se družiti u realnosti bez ikakvih pritisaka i kompetitivnosti, jer morate pobijediti jedino sami sebe. Ostalo je suvišno", napisao je glazbenik na društvenoj mreži.'

  • +23
'The Voice' - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije

Obožavatelji su pak iskoristili ovu priliku da još jednom istaknu oduševljenje njime u ulozi mentora, ali nevjericu da je propustio priliku zadržati 18-godišnjeg Martina u svom timu do finala.

'E moj Dino di ti je pamet kad si Vanni prepustio najvećeg favorita', stoji u komentarima.