ostali na hrt dok se nije zatvorio

Dino Jelusić na rubu suza progovorio o neočekivanom problemu uoči finala

28.01.2024 u 10:49

Bionic
Reading

Pjevač i mentor Dino Jelusić otkrio je da je s Jakovom ostao na HRT-u sve do zatvaranja kako bi odabrali pravu pjesmu

Jakov Peruško Rihtar bio je predstavnik tima Dine Jelusića u finalu četvrte sezone 'The Voicea' te završio kao četvrtoplasirani. Njegov mentor tada je otkrio i s kojim su se izazovom susreli uoči velike završnice.

'Mentor treba psihoterapiju što prije. Pošto se uvijek raspričaju drugi mentori, a ja pokušavam biti kratak i konkretan...', rekao je Dino pa naglasio da su pjesmu za Jakova promijenili u zadnji čas, a koliko ga je njegov kandidat oduševio najbolje potvrđuju njegove emocije i činjenica da je jedva susprezao suze.

'Ostali smo na HRT-u dok se nije zatvorio da odaberemo što će Jakov pjevati', rekao je Dino i pojasnio u kakvom su se problemu našli:

'Na prvu to nije bilo to, a na drugu je to postalo lagano, a na treću dobijete to što ste čuli danas. Ne znam tko bi u dan i pol pod ovakvim presingom uspio naučiti pjesmu i ovako je izvesti. Jakov nikad ne zezne, to je nešto predivno, zato postoji razlog zašto ja vjerujem u njega. Ubio me s ovim.'

  • +23
'The Voice' - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije

Odabir je pao na pjesmu 'Ostala si uvijek ista' Miše Kovača, koju je Jakov, prema riječima mentora, otpjevao besprijekorno.