javio se videom

Dean Kotiga opet se aktivirao na Instagramu, svoju objavu posvetio sinu Maje Šuput: 'Nadam se da su mu dali ime Cvjetko'

22.03.2022 u 08:33

Bionic
Reading

Već su svi upoznati s time da je 'kraljica svadbi' proteklog vikenda krstila sina Blooma. U mnoštvu čestitki našla se i ona poznatog kvizaša iz 'Potjere', a koji se i ranije oglašavao na temu imena djeteta Maje Šuput

'Imam temperaturu pa ću biti jako kratak. Vidio sam vijest da je Bloom kršten, čestitao bih svima, i njemu i roditeljima. Nadam se da njegovi roditelji nisu propustili priliku da mu za krsno ime daju lijepo hrvatsko ime Cvjetko', poručio je Dean Kotiga u videu koji je objavio na Instagram storyju.

'Dragi mali slatki bebač, krstil ja te bum, krsno ime nek' ti bude Cvjetko iako se zoveš Bloom. Sveti Florijan nek' te čuva od svih zala, a i ja da ozdravim ako može, Bože hvala', zaključio je. Filmski kritičar, najpoznatiji javnosti kao jedan od kvizaša iz 'Potjere', ranije je dao prijedlog za ime djeteta Maje Šuput.

'Čestitam kolegici influencerici Maji Šuput na njenoj prinovi i predlažem da se u moju čast dijete zove Dean pa da ga zovu Deky! Pazi, Deky Tatarinov, pa uspjeh u međunarodnim vodama je zagarantiran, bilo kao glazbenik, bilo kao chef!' glasila je njegova tadašnja objava. Inače, početkom siječnja tijekom popularnog kviza slavni kvizaš je obznanio da je i sam postao otac.