PODIJELILA S FANOVIMA

Danijela Martinović otvorila dušu i progovorila o teškom razdoblju koje je danas iza nje

25.01.2022 u 22:13

Bionic
Reading

Danijela Martinović vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje ima vjernu 'sljedbu' s kojima rado dijeli svoju crtice iz svojeg života

Najavljujući svoj nadolazeći koncert za Dan žena, popularna Splićanka otkrila je da su je dirnule poruke obožavateljica s kojima je zatim podijelila je vrlo emotivnu priču.

Glazbenica je na svom Instagram profilu objavila poduži post u kojem se prisjetila svima mučnog razdoblja, prvog lockdowna kad je u ožujku 2020. zbog globalne pandemije koju je WHO proglasio, cijeli svijet odjednom stao.

'Na početku lockdowna i cijelog straha s kojim smo svi bili suočeni, moje prijateljice Ana, Doris, Brigita, Nela i ja odlučile smo svaki petak u 21.00 sat družiti se preko video poziva s namjerom da jedna drugoj budemo utjeha, oslonac, ohrabrenje i inspiracija', započela je Danijela svoj poduži status uz koji je podijelila i fotografije sa spomenutim prijateljicama. Zatim je opisala kako su izgledala neka od njihovih druženja.

Danijela Martinović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

'Na jednom od naših druženja tema je bila ta da je svaka od nas trebala reći svakoj od nas koja je to osobina zbog koje je, po našem mišljenju, ona posebna. Bilo je tu divnih opisa, iskrena, pouzdana, hrabra, topla, duhovita... i to nam je išlo vrlo lagano no zatim je došao malo veći izazov, a on je bio taj da je svaka od nas trebala izgovoriti koja je to osobina zbog koje svaka od nas misli da je posebna. I tu je nastao problem. Niti jedna nije mogla izustiti za sebe lijepu riječ. Krenule smo ohrabrivati jedna drugu i na kraju smo uspjele. Spretno sam ih navodila potičući ih da osvijeste svoje lijepe osobine, a onda sam došla na red ja i nastao je tajac. Nisam znala što bih rekla. Gledala sam na zaslonu njihova lica koja su me bodrila, a onda sam uspjela izgovoriti... sretna sam jer kroz život ronim na dah!', prisjetila se Danijela.

Zatim je dodala: 'Mnogo nam je prirodnije na sebe se ljutiti, od sebe zahtjevati, sebe osuđivati ali sebe pohvaliti bilo je mnogo teže, gotovo nemoguće. Hvala moijm divnim Prijateljicama, hvala svim dragim Ženama koje su na putu moga života bile i jesu moja inspiracija. Hvala Vam jer ste bile toliko hrabre i usudile se o sebi naći lijepu riječ i podijeliti je... Vi i ste moja inspircija. Vidimo se na koncertu Otvoreno srce 8.3. u Lisinskom!', poručila je Danijela.

Inače, posljednjih mjeseci javnost intrigira nova veza mlade skladateljice Hane Huljić i 14 godina starijeg Petra Graše, pjevača koji je prekinuo vezu s Danijelom nakon 26 godina. Nakon vijesti o Haninoj trudnoći s Grašom plavokosa Splićanka je ostala dostojanstvena i kao da je ne zanimaju njihovi ljubavni pothvati te se fanovima često obraća motivacijskim porukama iz svojih knjiga i objavljuje ih na Instagramu.