ORIGINALNa I MAŠTOVITa

Danijela Dvornik pokazala kako je uredila terasu na kojoj 'chilla' na Braču

09.06.2022 u 14:16

Bionic
Reading

Udovica Dine Dvornika i mama influencerice Elle Dvornik sretna je i zadovoljna s uređenjem mirne oaze u sklopu kuće na Sutivanu gdje se preselila nakon dugog niza godina života u stanu u Zagrebu. Voli sa ostatkom svijeta dijeliti kako izgleda mjesto na kojem se opušta

Sa svojim pratiteljima Danijela Dvornik dijelila je sve od početka do kraja uređenja obiteljske kuće Dvornikovih u Sutivanu na Braču. Mnogi su bili oduševljeni kako je preuredila staru u novu, unutarnju kuhinju, a sada se 54-godišnjakinja pohvalila sa 'chill oazu' ili 'grill zonom' kako naziva svoju terasu na kojoj ima sjajnu vanjsku kuhinju.

'Stalno hoćete fotografije terase, pa evo jedne od sinoć. Ovo je dio za chillanje', opisala je fotografiju. Na drugoj je otkrila što će još napraviti. 'Planiram staviti jednu metalnu nadstrešnicu sa staklom koja će mi zaštititi radni dio i sudoper od kiše i sunca', napisala je Danijela.

Malo kome nije zapelo za oko koliko uživa u detaljima i da je baš o njima vodila računa kod uređenja svoje bračke oaze. Jedno vrijeme je vikende provodila po Hreliću i kupovala predmete za ukras - zanimljive vrčeve, mlince za kavu, starinske tanjure, a kupovala je i po Britancu.

Kako je blogerica ranije obznanila, njezin projekt 'od krova do terase' trajalo je pune četiri godine a bilo je 'dinamično, ponekad kaotično. Priznala je da je 'bilo grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkuliranja, hvatanja za glavu, ali vrijedilo je'. Za kompletnu adaptaciju, što uključuje sve od krova, stolarije i instalacija namještaja, sanitarija, terase, podova, grijanja, klime potrošila je otprilike 350 000 kuna.

  • +3
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX