UŽIVA NA BRAČU

Danijela Dvornik o privilegiji i stilu života kojem pripada: 'Nije to samo more i sunce'

11.09.2023 u 13:20

Bionic
Reading

Udovica pokojnog kralja funka Dine Dvornika, danas influencerica Danijela Dvornik na svom je Instagramu, gdje je prati više od 100 tisuća ljudi, objavila nove fotografije nastale u trenutku kada je sunce zalazilo, a ona uživala na jednoj plaži na otoku Braču

Trenutak kada je zalazilo sunce nad Jadranskim morem osvojio je Danijelu Dvornik, ali i osobu koja ju je snimila dok sjedi na drvenom molu neke od otočkih plaža. Odjevena u crni jednodijelni kupaći kostim, Danijela Dvornik pozirala je okrenuta leđima kameri, prvo iz profila, a potom i u potpunosti s leđima.

'Kad živiš uz more onda se prema ljetu odnosiš ležernije, nije te briga je li ljeto započima baš na prvi dan ljeta i da li mora završiti kad kalendar kaže. Ovde imaš privilegiju da je ljeto dugo i toplo. I nama, koji tu živimo nije važno hoćemo li kupanje odraditi ujutro ili popodne i hoćemo li uopće.

  • +2
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Nama je važno da je more tu, da se uzajamno gledamo, volimo i ljubimo na mnogo načina. More je čudo i lijek za mnoge stvari. Kad se rodiš uz more, onda ljeto traje, kad sam bila dijete činilo mi se da beskrajno dugo traje i bilo mi je apsolutno čudno da netko dolazi na more samo tjedan ili dva.

Sva moja ljeta u životu, bez obzira gdje sam živjela, svi poslovi i obaveze završavali bi kad bi prve vrućine nagovijestile ljeto. Ništa me nije moglo zaustaviti u toj želji, da se domognem mora i sunca. Nije to samo more i sunce, to je stil života kojem pripadam, nešto s čim sam rođena i gdje se ja osjećam 'doma'.'

Njezina objava izazvala je pravu raspravu, a mnogi su se složili s njom i ustvrdili kako bi, da mogu, i sami živjeli uz more, nadajući se da će svoje snove ostvariti makar u mirovini.