USUSRET NOVOJ EMISIJI

Daniela Trbović: 'Svaka žena koja drži do sebe mora imati celulit. Bitno je samo da si zdrav i da se dobro osjećaš u svojoj koži'

13.09.2019 u 12:22

Bionic
Reading

U jesenskoj shemi HTV-a našao se i novi talk show kojeg će gledatelji moći pratiti od listopada. Vodit će ga provjereno voditeljsko lice Danela Trbović. Svaki tjedan u emisiji nazvanoj '5.com s Danielom' pričat će s raznim gostima

'Show će imati i neke karakteristike late nighta jer planiramo stand-up uvod u emisiju. Gosti, njih dvoje-troje, bit će s nama od početka u studiju, nećemo ih uvoditi postupno. Imamo i svoj kućni bend koji je okupio i vodi Ante Gelo pa ako nam je gost glazbenik, onda će i on izvesti neku svoju pjesmu, ali u jednom potpuno novom aranžmanu. Bit će to jedan prepoznatljiv rukopis emisije, a kada nam gost ne bude glazbenik, imat ćemo neke mlade ljude kojima će emisija biti prilika za afirmaciju. Uz minimalno dva glazbena broja, zamislili smo i rubrike i igre za goste s obzirom na ti da emisije traje 50 minuta. Osnova showa je razgovor, ali opet da samo ne sjedimo i ne razgovaramo, nastojat ćemo goste pokazati i u jednom malo drugačijem svjetlu', ispričala je Daniela Trbović za Jutarnji list.

Ekipa emisije osmislila je 12 igra, od različitih igra riječi do karaoka, ovisno o afinitetima gostiju i u čemu su sve spremni sudjelovati.

'U ovom poslu je samo mijena stalna. Televizija je dinamična između ostalog i zato što smo uvijek na nekim počecima i svako pokretanje nove emisije opet je neki novi ispit, testiranje vlastitih mogućnosti, živaca, želuca i svega ostalog. Ali je veselo i poticajno. Iako, lijepo je raditi i neku emisiju koja se tijekom vremena razvila i dobila neki svoj identitet i prepoznatljivost. Tako da je u mom poslu uvijek zanimljivo na ovaj ili onaj način', kaže Daniela.

Otrkila je da joj je 'Najslabija karika' bila posebna avantura u životu.

'Imala sam toliko raznolikih projekata u karijeri koji su mi bili dragi, primjerice dječji kviz 'Baština čovječanstva', 'Sunce', Dobro jutro', 'Žene povjerljivo'. Bila sam tu u kući od 6 ujutro do ponoći, prošla sam sve termine. I bez obzira na stres koji nosi pokretanje nove emisije, to je jedan od razloga što vam nešto ne stigne dosaditi jer sigurno nećeš niti jedan projekt raditi 15 godina. Osim ako nisi Stanković', rekla je kroz smijeh.

Uskoro će proslaviti 56. rođendan, a svoj dobar izgled, više puta je isticala, duguje genima. 'U mojoj obitelji nitko nije imao problema s kilogramima tako da mogu jesti. Ali, nećemo pretjerivati. Tonus kože u 56. godini je takav kakav jest, koga zavaravati. Svaka žena koja drži do sebe mora imati celulit. Bitno je samo da si zdrav i da se dobro osjećaš u svojoj koži', poručila je.