modno briljirala

Daniela Trbović nikad nije izgledala bolje

14.08.2018 u 13:04

Bionic
Reading

Poznato televizijsko lice, Danijela Trbović pojavila se na četvrtom danu svečanog 24. Sarajevo Film Festivala i zablistala u elegantnoj bijeloj kreaciji u kojoj je izgledala poput prave filmske dive

Bijela elegantna kreacija s povezom u struku i lepršavim rukavima do duljine lakta koju je četvrtog dana Sarajevo Film Festivala na crvenom tepihu prošetala voditeljica Danijela Trbović rijetko će kome promaknuti.

Jednostavna, a istovremeno vrlo glamurozna kreacija sjajno je pristajala sitnoj figuri poznate HRT-ovke koja ju je kombinirala sa srebrnim sandalama na blok petu i odgovarajućom mini bucket torbicom u nude-metalik nijansama.

  • +20
Sarajevo Film Festival Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Trbović je uz sve nosila već prepoznatljivu bob frizuru na ravno, a budući da haljina ima v- izrez dekoltea, poznata crna odlučila se ukrasiti neupadljivim srebrnim lančićem.

Među ostalim poznatim licima koja su taj dan posjetila tradicionalni filmski festival u našem susjedstvu, istaknuli su se Ella Dvornik i njezin zaručnik Charles Pearce, Judita Franković i Jelena Jovanović.