Roxanne Tunis

Dani tuge Clinta Eastwooda: U 93-oj godini preminula ljubav njegovog života

08.08.2023 u 12:33

Bionic
Reading

Dugogodišnja ljubavnica miljenika Hollywooda preminula je u 93. godini, a tužnu vijest prenijela je kći bivše plesačice i popularnog glumca. Roxanne Tunis i Clint Eastwood dugo su ljubovali, no svoju vezu nikad nisu ozakonili

Clint Eastwood bio je tiha patnja mnogih žena, pa tako i glumice i plesačice Roxanne Tunis s kojom je čak 14 godina imao izvanbračnu aferu. Nije to bio usputan i beznačajan odnos, već veza ispunjena osjećajem ljubavi do posljednjeg trenutka. Ovaj ljubavni par ima i zajedničku kći Kimber Eastwood koja je javnost obavijestila o majčinu odlasku.

'Moja mama je preminula nakon kratke bolesti', obavijestila je 59-godišnja Kimber otkrivši da je njezin otac također potresen tragičnom viješću.

Eastwood i Tunis upoznali su se 1959. kada su radili na TV seriji 'Rawhide', a vezu su započeli 1964. dok je poznati glumac još bio u braku sa svojom prvom suprugom Maggie Johnson s kojom ima djecu Kylea i Allison.

'Roxanne je obožavala tlo po kojem Clint hoda, nije marila za činjenicu da je zvijezda. Nije bila impresionirana novcem i slavom', rekao je izvor za Radar te otkrio da par nije skrivao svoju zaljubljenost na setu pa su često hodali zagrljeni.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju

Premda zbog Roxanne nije ostavio svoju suprugu, par je izvanbračnu aferu nastavio sljedećih 14 godina, a tijekom 60-ih Roxanne je rodila i Eastwoodovo dijete o kojem je skrbio.

U svojoj karijeri Tunis je surađivala s holivudskom zvijezdom na više projekata, a posebno se ističu filmovi 'Breezy' u režiji Eastwooda te 'Hang 'Em High' u kojem glumac tumači glavnu ulogu.