premijera vriska VI

Courteney Cox na crveni tepih povela kći Coco koju smo dosad rijetko viđali

07.03.2023 u 12:15

  • +6

Courteney Cox s kćeri Coco

Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Courteney Cox na premijeru filma povela je kći Coco Arquette, njezinu 18-godišnju mezimicu. Majka i kći pozirale su držeći se za ruke pokazavši koliko su bliske, a jasno je da je Coco ponosna na majku čiji je raspored ovih dana pun zanimljivih događanja

Courteney Cox ovih dana često viđamo, a razlozi su baš 'holivudski'. Krajem veljače konačno je dočekala vlastitu zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, a sada se pojavila na crvenom tepihu na premijeri šestog nastavka filma 'Vrisak'. Uz nju je bila 18-godišnja kći Coco koja ovih dana ne može sakriti ponos na uspješnu majku.

Majka i kći pokazale su bliskost držeći se za ruke dok su pozirale na crvenom tepihu smiješeći se fotografima. Courteney, koja se po šesti put vraća svojoj ulozi Gale Weathers, izgledala je ponosno što može dijeliti poseban trenutak sa svojom kćeri.

Za premijeru je odjenula cool kombinaciju posve crne boje. Oduševila je crnom mini haljinom koju je nosila uz baršunasti sako, guste crne hulahopke i crne lakirane štikle.

Dok je majka zabljesnula u crnom look-u, 18-godišnja Coco odlučila se za crvenu haljinu. Gornji dio haljine imitira nabrani korzet, a nakon njega se nastavlja lepršava suknja. Uz crvenu haljinu, nosila je crne sandale na visoku potpeticu.

Coco Riley Arquette je 18-godišnja kći Courteney Cox i njezinog bivšeg supruga Davida Arquettea, a ima već 317.000 pratitelja na Instagramu. Nije krenula majčinim ni očevim stopama, već radije pjeva.

Jedanput se pojavila na filmskom platnu i to u filmu 'Just Before I Go', a tada je uz majčinog partnera Johnnyja McDaida napravila i soundtrack filma otpjevavši Elvisov hit 'Love Me Tender'. Također, često svoj pjevački talent pokazuje i na Instagramu kada pjeva uz pratnju poznate glumice na klaviru.

  • +10
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Coco je odmalena okružena poznatim imenima, a prijateljstvo Cox i Jennifer Aniston odrazilo se i na njezin život. S obzirom da je Cox bila trudna dok je snimala 'Prijatelje', Coco je također bila na snimanju. Logičan slijed događaja je i odabir Jennifer Aniston kao kume djevojčice, a često su ih viđali zajedno na izletima na plažu dok je Arquette bila malena.

Premijeri su također prisustvovale Hayden Panettiere, Jenna Ortega i Demi Lovato, koje su se pridružila glumačkoj postavi filma u kojem je Cox već šesti put.

  • +8
Courteney Cox Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia