potraga traje

Cillian Murphy će postati novi James Bond?

07.03.2024 u 12:03

Bionic
Reading

Trenutno jedan od najomiljenijih glumaca Hollywooda navodno je u utrci za preuzimanje uloge tajnog agenta Jamesa Bonda od Daniela Craiga

Cillian Murphy je glavni favorit za osvajanje prestižne Oscareve nagrade koja će biti dodijeljena ovog vikenda.

Kako navodi The Sun, glumčeva karizma i talent privukli su pažnju producenata Jamesa Bonda koji su još u potrazi za glavnim protagonistom. 'Cillian je trenutno jedan od najomiljenijih glumaca Hollywooda, a uloga Jamesa Bonda bio bi vrhunac njegove karijere', rekao je izvor.

  • +3
Cillian Murphy Izvor: EPA / Autor: Filip Singer

Producentica Barbara Broccoli, dugogodišnja voditeljica Jamesa Bonda, protekle godine pažljivo je promatrala Murphyjev rad, no još ima vremena za odluku budući da se 26. film o Bondu neće početi snimati prije sljedeće godine.

'Cillian bi se savršeno uklopio u ulogu Bonda. Poznat je po svojoj ljubaznosti, ali ima svoju tamniju stranu koja bi savršeno odgovarala karakteru Bonda', izjavio je Clay Bunker, Cillianov kolega iz filma 'Oppenheimer'. Podsjetimo, Daniel Craig je tumačio ulogu Bonda u pet filmova; 'Casino Royale' je bio njegov prvi film iz 2005. godine, a 'No Time To Die' posljednji iz 2021.

Cillian je osvojio nagradu BAFTA za najboljeg glumca za svoju ulogu u filmu 'Oppenheimer' prošlog mjeseca kada je izrazio iskrenu zahvalnost svojoj obitelji na podršci koju je dobio od njih. Na svečanoj ceremoniji u londonskoj Royal Festival Hall, odao je počast supruzi Yvonne McGuinness, s kojom je u braku već 20 godina, te sinovima 18-godišnjem Malachyu i 16-godišnjem Aranu. 'Vi ste moj najbolji prijatelj i jako vas volim', rekao je tada.