dan borbe protiv nasilja nad ženama

Christina Ricci prodala je svoju Chanel kolekciju kako bi financirala rastavu braka od nasilnog supruga: 'Promijeniti svoj život i spasiti sebe je jedini izbor'

25.11.2022 u 19:45

Bionic
Reading

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama zvijezda 'Obitelji Adams' Christina Ricci podijelila je svoju priču kako je prodaja Chanel torbi i nakita spasila nju i sina od nasilnog muža

Mnogi ne znaju, ali iza Christine Ricci teška je rastava braka, a povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama odlučila je podijeliti svoju priču kako bi ostale žene znale da se takva teška sudbina može dogoditi svima te da nisu same.

Zvijezda 'Obitelji Adams' rastala se od supruga 2020. godine te ga je optužila za teško fizičko i psihičko obiteljsko zlostavljanje. Uz to, dobila je i puno skrbništvo nad njihovim sinom Freddyjem.

Kako bi uspjela financirati skupe sudske parnice morala je prodati svoju kolekciju Chanel torbi i nakita. Iako možda zvuči teško oprostiti se od svoje dragocjene kolekcije, Ricci objašnjava kako je tu situaciju vidjela kao način da unovči investiciju koju je napravila dok je kupovala te skupe komade.

'Naučila sam koristiti te komade kao ulaganje u različite svrhe. Imala sam i kolekciju finog Chanel nakita koju sam dobro iskoristila', komentirala je glumica prisjetivši se svoje teške bračne situacije.

  • +7
Christina Ricci Izvor: Profimedia / Autor: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

Također, napomenula je kako odvajanje od Chanel kolekcije nije nešto što bi u ljudima trebalo probuditi sažaljenje, već probuditi vjeru da u svim situacijama postoje razne opcije. Dok je živjela svoju tešku bračnu priču tražila je utjehu u tuđim pričama o sretnim završecima pa se nada kako će i njezina priča nekome poslužiti kao motivacija.

'Mislim da je važno da postoje primjeri za druge žene - koliko god to bilo strašno, promijeniti svoj život i spasiti sebe je jedini izbor', zaključila je.