REAKCIJE NE PRESTAJU

Christina Applegate poslala poruku podrške Seleni Gomez: 'Svaka čast, mala, što si otvorila oči onima kojima je bilo potrebno'

09.11.2022 u 15:14

Bionic
Reading

Christina Applegate podržala je hrabrost Selene Gomez pri istupanju u javnost i javnom progovaranju o dijagnozi te medijskom linčevanju s kojim se borila od djetinjstva. Obje boluju od autoimunih bolesti, a glumica joj je preko Twittera pokazala da u borbi nije sama

Činjenica je da poznati iz dana u dan sve više i više ruše tabue o bolestima i izazovima koje bolest donosi. Mijenjaju javno mnijenje o bolestima i rade na osvješćivanju o raznim opasnostima koje bolesti sa sobom donose. Među njima su se našle i Christina Applegate i Selena Gomez koje su otvoreno progovorile o poteškoćama vlastitih borbi.

Selena Gomez nedavno je objavila novi dokumentarac 'My Mind & Me', koji detaljno opisuje njezino putovanje i borbu s lupusom. Priznala je razne teške crne misli s kojima se nosi, ali i nuspojave bolesti s kojima se suočila.

Selena je 2015. godine otkrila da joj je dijagnosticiran lupus, autoimuna bolest koja uzrokuje upale zglobova i tetiva. Dokumentarac prati njezin život od 2016. godine te kako se nosi s bolešću zbog koje se suočila i s transplantacijom bubrega 2017. godine.

U dokumentarcu je prikazano i Selenino suočavanje s bipolarnim poremećajem, anksioznošću i depresijom.

Mnogi obožavatelji podržali su Gomez, a oglasila se i Christina Applegate koja je podijelila slatku poruku solidarnosti s pjevačicom.

'Od jednog do drugog imunokompromitiranog. Ovdje sam xo.' napisala je glumica na Twitteru te dodala: 'Svaka čast, mala, što si otvorila oči onima kojima je bilo potrebno.'

Zvijezda serije 'Bračne vode' prošlog je ljeta podijelila da joj je dijagnosticirana multipla skleroza. Iako su joj zbog bolesti oslabile noge te teško hoda bez pomoći, glumica je nastavila snimanje Netflixove serije 'Dead to Me'.

  • +7
Christina Applegate Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia