poštuje sebe

Jača nego ikad: Selena Gomez odlučila je pokazati svijetu novu i sigurniju sebe, a izgleda bolje no ikad

03.11.2022 u 14:27

Bionic
Reading

Iako je dugo patila od nesigurnosti zbog izgleda i promjena tijela tijekom odrastanja, američka teen zvijezda odlučila je progovoriti o problemu i podići svijest o medijskom povećalu pod kojem žive zvijezde. Osim novog načina razmišljanja, odlučila je pokazati svijetu novu i sigurniju sebe, a na premijeri filma pojavila se u snažnoj boji fuksije

Nakon dugog vremena šutnje i izbivanja od medijske pozornosti, glumica i pjevačica Selena Gomez odlučno je stala pred kamere i progovorila o problemima koji su ju mučili prije te kako se s njima nosi danas. Zbog prevelike pozornosti medija u tako mladim godinama, Gomez nije uspjela izgraditi vlastitu sliku o sebi, već je dopustila javnom mišljenju da kreira i njezino. Svaku djevojku u formativnim godinama brine vlastito tijelo, a glumica je priznala kako u mladosti nije bila zadovoljna vlastitim izgledom.

Iako je ponosna na vlastitu snagu da progovori o problemu, ne može vjerovati da je bila toliko nesigurna. Bila je posve nesigurna u sebe i zbog te nesigurnosti danas je nesretna.

'Ne mogu vjerovati da sam bila ta djevojka. To mi slama srce. Zahvalna sam što sam sada s druge strane, ali kada sam gledala, na primjer, prvi dio filma u kojem govorim o svom tijelu... Nisam mogla vjerovati što sam željela biti. To što doista nije moguće osim ako imate puno novca i ako ste ga spremni potrošiti na sebe. Stvarno sam slomljenog srca. To nije osjećaj koji želim ikome pružiti. Nadam se da neću. Tako da je gledanje bilo pomalo šokantno i uznemirujuće.' rekla je glumica.

Kroz odrastanje joj je teško bilo prihvatiti promjene na tijelu, a posebno zbog medijske pozornosti koje su promjene popratile. Priznala je kako joj je bilo jako neugodno zbog osjećaja života pod medijskim povećalom kroz koje svi gledaju i osuđuju njezin izgled.

Ipak, danas Selenin izgled zrači samopouzdanjem te je na vlastitu premijeru filma stigla u jednostavnoj, ali efektnoj haljini. Riječ je o satenskoj haljini u boji fuksije koja pokriva jedno rame na kojem se nalazi elegantna mašna. Haljina američkog brenda 'Rodarte' stoji 2,300.00 dolara, a Gomez ju je kombinirala uz srebrne cipele u špic i malenu 'Jimmy Choo' torbu.

  • +6
Poznate dame u boji fuksije Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Da je fuksija skrivena hit boja sezone, potvrđuju i ostale dame iz svijeta poznatih i slavnih koje su odabrale ovu snažnu boju. Nedavno je Julia Roberts na premijeru filma odjenula haljinu iste boje s puf rukavima i dubokim dekolteom, a grofica od Wessexa odlučila se za fuksiju za gala večeru u Bocvani.

Ipak, na značaj boje možda najbolje može ukazati kostimografija nastavka 'And Just Like That'. Pri snimanju nastavaka kultne serije Sarah Jessica Parker pojavljuje se baš u boji fuksije dok predstavlja svima obožavanu Carrie.