brak i roditeljstvo

Channing Tatum otvoreno je progovorio o rastavi braka, ali i misli li uskoro pred oltar s novom djevojkom

20.01.2023 u 14:59

Bionic
Reading

Popularni glumac proslavio se ulogom u filmu 'Step Up' u kojem je glumio s Jennom Dewan, s kojom je kasnije bio i u braku. Rastava braka promijenila je njegov odnos prema braku, ali i poboljšala odnos s kćeri pa su sada 'najbolji prijatelji'

Atraktivni glumac kojeg ćemo uskoro moći gledati u još jednom nastavku popularnog filma kojeg rado gledaju sve žene diljem svijeta nedavno je otvorio dušu i pokazao svoju emotivnu stranu. Channing Tatum još jednom se 'ogolio' u filmu 'Magic Mike', a ženama i djevojkama dobro je poznat i po ulozi u filmu 'Step Up', gdje je upoznao svoju bivšu suprugu. Rastava je iznenadila mnoge njihove obožavatelje, a zgodni glumac otkrio je i svoje stavove o braku danas.

Glumac je upoznao plesačicu Jennu Dewan na setu filma 'Step Up' 2006. godine, a vjenčali su se u srpnju 2009. godine. Koliko dobro su izgledali na setu, toliko dobro su djelovali i u stvarnom životu. Godine 2013. postali su roditelji kćerkice Everly, no pet godina poslije objavili su da se rastaju.

Nakon rastave, Tatum je bio u vezi s Jessie J, a od 2021. u vezi je s kolegicom glumicom Zoe Kravitz. Iako ne osporava svoju ljubav prema novoj ženi u životu, nije siguran bi li htio ponovno ući u brak jer rastava od bivše partnerice na njega je ipak ostavila emocionalan trag.

'U poslu se stvarno ne bojim da će nešto biti uništeno. Ali kad je u pitanju srce, kad su u pitanju ljudi koje volim, jako mi je teško. Na kraju se previše trudim', sasvim je iskreno priznao.

Iako je rastava potresla njihove obožavatelje, prave iskrene emocije proživljavali su Jenna i Channing. Glumac je u najnovijem intervjuu za Vanity Fair otkrio kako su se s vremenom razvijali u drugačijim pravcima. Iako su se dugo borili da ostanu zajedno, shvatili su da postaju previše različiti te su odlučili krenuti odvojenim putevima.

'Mislim da smo si pričali priču kad smo bili mladi, i nastavili smo si pričati tu priču, bez obzira na to koliko nam je život otvoreno govorio da smo toliko različiti', rekao je Tatum.

Bez obzira na različitosti i rastavu braka, bivšem paru još uvijek je u interesu apsolutno dobro za njihovu zajedničku kći. Upravo su odgoj i izazovi roditeljstva pred njih stavili najveće različitosti protiv kojih se više nisu mogli boriti. 'Kada postanete roditelji, stvarno shvatite razlike između vas, zato što vrište na vas cijeli dan. Kako si roditelj počinješ drugačije gledati i prolaziti kroz svijet', komentirao je.

Odnos s kćeri danas mu je bolji no ikada te tvrdi kako je malena Everly njegova najbolja prijateljica. Nakon rastave braka odlučio je sav fokus prebaciti na dijete, što kaže da je bila najbolja odluka koju je ikada donio u životu.

  • +8
Channing Tatum Izvor: Profimedia / Autor: Gary Mitchell / Shutterstock Editorial / Profimedia