dugo ih nismo vidjeli

Bruno Kovačević iznenadio novim imidžem, pojavio se sa suprugom Mateom

13.12.2023 u 08:53

Bionic
Reading

Premijera prve emisije 'Where to sign' koja se bavi luksuznim nekretninama privukla je mnoštvo poznatih koji su pohrlili u kino Centar Kaptol. Među njima je bio i bračni par Kovačević koji su rado pozirali fotoreporterima

Bivša rukometašica i PR stručnjakinja Matea Kovačević, koju zaista nemamo često prilike vidjeti u javnosti, došla je u ležernoj kombinaciji bluze sa životinjskim printom, svijetlim sakoom i traper hlačama, a njezin suprug Bruno Kovačević pokazao je svoj novi look.

Sportski komentator HRT-a pustio je bradu, a kosu je skroz skratio te ga na prvi pogled mnogi nisu prepoznali. Za sinoćnju promociju nabacio je cipele neobičnog dizajna.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Podsjetimo, par se vjenčao u prosincu 2018. a imali su slavlje u jednom zagrebačkom restoranu. Zanosna Matea nosila je vjenčanicu s potpisom Matije Vuice. Ljubav su okrunili brakom nakon pet godina veze, a spojila ih je navodno Mila Horvat. Za medeni mjesec otputovali su na Maldive. Početkom prosinca 2019. godine postali su roditelji dječaka.

Bruni Kovačeviću to je drugi brak. S bivšom suprugom Zrinkom bio je 15 godina u braku, u kojem su dobili danas sina Reja.

Bruno i Matea Kovačević Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL