fanovi će doći na svoje

Bruce Springsteen snima film o svojm najpopularnijem albumu

19.01.2024 u 15:33

Bionic
Reading

Legendarni glazbenik je angažiran kao konzultant na igranom filmu o stvaranju njegovog albuma 'Nebraska' iz 1982. godine. Navodno ga je angažirao redatelj Scott Cooper, najpoznatiji po filmu 'Crazy Heart' iz 2009. u kojem je glumio Jeff Bridges

Šesti studijski album Brucea Springsteena bio je hvaljen kao introspektivni zaokret za slavnog glazbenika koji je navodno bio inspiriran borbom s depresijom.

Legenda kaže da je glazbenik rođen u New Jerseyju namjeravao ponovno snimiti sirove, emotivne demo snimke koje bi činile nadolazeći album 'Nebraska', ali je na kraju odlučio objaviti pjesme onakve kakve jesu.

  • +3
Bruce Springsteen Izvor: Profimedia / Autor: James Manning / PA Images / Profimedia

O nadolazećem filmu se malo zna osim činjenice da će ga 53-godišnji Scott Cooper režirati. Definitivno nema Timothéea Chalameta na umu da glumi The Bossa, budući da će glumac utjeloviti Boba Dylana u drugom filmu. World of Reel je izvijestio da bi film mogao biti temeljen na knjizi 'Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska' iz svibnja 2023. godine, autora Warrena Zanesa.

Vijest o nadolazećem filmu Springsteena dolazi nakon što je legendarni glazbenik bio prisiljen otkazati i preurediti nekoliko koncerata nakon dijagnoze bolesti peptičkog ulkusa.

JEDAN JE THE BOSS

Žare i pale, a 70 im je godina: Spektakl za pamćenje Brucea Springsteena i E Street Banda

Pogledaj galeriju