ŠUŠKA SE, ŠUŠKA...

Brad Pitt bacio oko na 25 godina mlađu kolegicu: Je li mu ona samo prijateljica ili nešto više?

21.11.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Tijekom vikenda holivudski zavodnik Brad Pitt viđen je na izložbi u jednoj umjetničkoj galeriji, u koju je stigao u društvu 30-godišnje glumice Alije Shawkat, nakon čega su krenula nagađanja o njihovoj ljubavnoj vezi

Nakon što je 55-godišnji Brad Pitt viđen u društvu mlađahne kolegice Alije Shawkat krenula su nagađanja da je holivudski zavodnik napokon pronašao pravu osobu.

No, s druge strane, izvori bliski njemu tvrde: 'Oni su samo i isključivo prijatelji.'

Iako je još uvijek nepoznanica kako su se i gdje upoznali, zajedno su posjetili izložbu u galeriji Wilding Cran u Los Angelesu, a to je objavljeno na Instagramu. Točnije, četiri fotografije objavila je Meral Melika Duran i napisala:

'Hvala ti Brad Pitt što si nam se pridružio. Bilo je zadovoljstvo upoznati te s mojim prijateljem i velikim umjetnikom Martinom Werthmannom (molim te, pogledaj njegov rad).'

  • +3
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Brad Pitt i Alia Shawkat istog su dana viđeni i na večeri, a prošlog mjeseca pogledali su stand up show komičara Mikea Birbiglija te su se iza pozornice i fotografirali zajedno.

Otkako se 2016. godine rastao od Angeline Jolie, Brad Pitt viđen je u društvu mnogih žena, no niti za jednu nije potvrdio da je s njom u vezi, odnosno da mu je nešto više od prijateljice.