SJAJNA LOKACIJA

Kuća s pogledom na Los Angeles: Nekoć je bila u vlasništvu Brada Pitta, a sada u njoj uživa glumac iz hit serije

13.11.2019 u 14:17

Bionic
Reading

Smještena na Hollywood Hillsu, elitnom kvartu iznad Los Angelesa, ova ljepotica trenutno je u vlasništvu glumca Aarona Paula, koji se proslavio ulogom u seriji 'Breaking Bad'

Aaron Paul svoj je zvjezdani status zaslužio angažmanom u seriji 'Breaking Bad', a zaraženim milijunima osigurao je sebi prekrasan dom u jednom od najluksuznijih kvartova Los Angelesa.

Kuća na Hollywood Hillsu prostire se na ukupno 266 kvadrata, a njezina vrijednost procijenjena je na ukupno 2,2 milijuna dolara.

Njezina najveća prednost je svakako nenadmašan pogled na cijeli grad, zbog čega dodatno dobiva na vrijednosti. Smještena je izvrsnom položaju, izgrađena 1931. u takozvanom španjolskom stilu, s rustikalnim elementima, a s obzirom na to da se nalazi na kosini prostire se na nekoliko etaža i polukatova.

  • +8
Kuća Aarona Paula Izvor: Profimedia / Autor: Smith & Berg / Planet / Profimedia

U kući postoje ukupno četiri spavaće sobe svaka s vlastitom kupaonicom, tu je prostrani dnevni boravak, blagovaonica i kuhinj a- jedina zamjerka ovog doma. Dok je ostatak prostorija uređen u šarmantnom stilu, s mnogo ukusa, u blijedim tonovima i s drvenim elementima, kuhinja se ne može baš pohvaliti. Neupadljiva je, pomalo dosadna i bezlična.

Međutim ono što oduzima dah je pogled s prostrane terase, na gotovo cijeli kvart, kao i poslovnu zonu LA-a, takozvani Downtown. Tu je i stražnji vrt za intimnije druženje i proslave.