uspješna rehabilitacija

Boris Becker nakon zatvora pronašao novi posao, a iznenadit ćete se i kad vidite što reklamira

16.11.2023 u 12:13

Bionic
Reading

Legendarni njemački tenisač, osvajač šest Grand Slam trofeja, objavio je u četvrtak na Eurosportu da je novi trener 20-godišnjem Dancu Holgeru Runeu koji se natječe na završnom Mastersu u Torinu (prije toga je bio i trener Novaka Đokovića). Osim toga fotografiran je na snimanju za Wohn Mobil Park

Boris Becker prošlog prosinca pušten iz zatvora u Velikoj Britaniji gdje je proveo osam mjeseci prošle godine zbog nezakonitog skrivanja imovine. Nastoji otplatiti svoje dugove i stabilizirati svoje financijsko stanje.

Nakon izlaska iz zatvora dosta se pojavljivao u javnosti, a očito je da želi ponovno izgraditi svoj imidž. Uz pomoć poslovne partnerice i djevojke Lilian de Carvalho Monteiro, odradio je više uspješnih pojavljivanja. Inače, Lilian je službena direktorica Boris Franz Becker i sada upravlja svim poslovima vezanim uz njegov povratak nakon što se Becker razišao s dosadašnjim savjetnicima.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

U veljači je Nijemac izašao na pozornicu na filmskom festivalu u Berlinu zbog promocije dokumentarca 'Boom! Boom! Svijet protiv Borisa Beckera', koji prikazuje njegove trijumfe, neuspjehe i sve između.

Najavio je i povratak tenisu jer će trenirati Danca Holgera Runea (u uvjetima izlaska iz zatvora Beckeru stoji da mu je zabranjen ulazak u Ujedinjeno Kraljevstvo, stoga ovog ljeta nije mogao ići na Wimbledon). Ponosan je na to što je trener tenisača Runea. 'Ponosan sam što me je pitao. Kontakt postoji već duže vrijeme', rekao je. Uz to, reklamira i kampere, javlja Daily Mail.

  • +3
Boris Becker Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

'Posjeti neka druga mjesta češće: točno moja stvar', stoji na natpisu koji drži Boris Becker. Na snimkama je nasmijan, a odjeven je u kariranu košulju i drži ruke prekrižene. Fotografije se mogu pogledati ovdje. U reklami zamjenjuje Konnya Reimanna, bivšu televizijsku zvijezdu koja je bila lice brenda od 2021. do listopada 2023. Inače, 55-godišnja Osramoćena teniska zvijezda je nakon igračke karijere ostao aktivan u teniskom svijetu kao stručni televizijski komentator.