iskren do kraja

Ivana Kindl mu prijeti šibom: Boris Banović otkrio zašto je na probi pjevao bolje nego u emisiji

11.04.2023 u 15:33

Bionic
Reading

Nakon što smo saznali da je najdraži žanr rock, dugogodišnji modni kritičar tportala, poznat kao Fashion Guru, napokon je došao na svoj teren s pjesmom 'Rebel Yell' u trećoj epizodi showa 'Zvijezde pjevaju'

Modni dizajner Boris Banović i pjevačica, dugogodišnja mentorica Ivana Kindl zahvaljujući izvedbi pjesme Billyja Idola osigurali su nastavak natjecanja u popularnoj HTV-ovoj emisiji.

Nakon izvedbe, Danijela Martinović, jedna od članica žirija, rekla im je da je 'zadovoljna energijom koju su pružili, dok je Mario Lipovšek - Battifiaca konstatirao da Borisu ovaj žanr glazbe leži i da se vidjelo da su uživali. Nakon komentara žirija, Kindl je rekla da je trema učinila svoje, ali da je njezin 'pulen' na probi bio odličan (što se može čuti na ovoj snimci):

Boris naravno nije iznimka, budući da se to do sad događalo i ranijim pjevačima - amaterima, ali i profesionalnim pjevačima.

'To je očiti dokaz da ipak mogu pjevati kad ne trebam, ali kad trebam, onda ne pjevam, hahaha. Ne opterećujem se previše, dobro se zabavljam što je najbitnije, a ekipa je vrhunska. Kindl je rekla da će idući put donijeti šibu i da će mi njome davati takt', rekao nam je dizajner kroz smijeh.

'Nešto se dogodilo, a znate i sami da to nije moj primarni posao. Tijekom tjedna imam drugih briga, svoje klijente, obitelj, psa i ured. Žiri i ostali moraju biti svjesni da smo mi ne-pjevači ušli u show ne da bismo bili kao profesionalni pjevači nego da se zabavimo, nešto naučimo, uveselimo gledatelje, ali da uz to imamo brojne obaveze koje moramo odraditi', pojasnio je.

  • +3
Boris Banović Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Natjecatelji imaju tjedan dana da uvježbaju pjesmu i to bi, kaže, bilo tako u idealnim uvjetima. Boris ima ozbiljne klijente i ima zadane rokove za isporučiti što mu je zadano pa katkada, kao ni ostalim kandidatima nije lako sve balansirati.

  • +17
Treća emisija showa 'Zvijezde pjevaju' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

'Nažalost, ne mogu po cijele dane pjevati, makar bih to htio, jer bi mi onda glas bio sve ljepši, bio bih točniji, ali kako vrijeme ide sve bolje se snalazim', kaže. U narednoj emisiji pjevat će dance pjesmu, ali i baladu u duelu između parova. Crveni i plavi tim, a svaki se sastoji od tri para, zajedno će otpjevati pjesmu a žiri će odlučiti koji je tim bio bolji. Boris je presretan što on i Kindl idu dalje jer je to dokaz da ga ljudi vole, da je očito pokazao napredak. Rekao nam je da se zahvaljuje fanovima i glasačima.