prije opuštanja...

Bojana Gregorić Vejzović stigla u svoju ljetnu oazu i pokazala što je ondje dočekalo nju i supruga

10.07.2023 u 14:59

Bionic
Reading

Naša glumačka diva sa suprugom Enesom Vejzovićem stigla je na odmor, na Pelješac na kojem imaju obiteljsku vikendicu, svoje najdraže utočište na kojem tijekom ljeta pune baterije za novu radnu sezonu

Ljepote poluotoka Pelješca još više dolaze do izražaja kada na njemu boravi naša prelijepa glumica Bojana Gregrić Vejzović. No, prije uživanja u čarima ljeta, sunčanju, kupanju i morskim delicijama, ona i suprug Enes Vejzović morali su 'zasukati rukave'.

Glumica je pokazala video u kojem se zahvaljuje prijateljima koji su im 'posudili napravu' s kojom je čistila travu oko kuće. 'Došli smo u prašumu', kaže na snimci opisujući prizor koji ih je ondje dočekao.

'Imam divnu gospođu koja nam pomogne oko kuće. Koliko god uredno ostavili, nakon godinu dana ima dosta posla. Pita gospođa: 'A vrt'? Ja velim: 'Meni je to gušt, sama ću'. Ubili smo se', napisala je i našalila se da zato 'više manje' ima six pack od supruga te da će žuljeve zanemariti.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Bojana je ranije otkrila da kad je na Pelješcu, osim na plaži, puno vremena provodi vozeći bicikle i na dugim šetnjama. U kući borave najviše dva sata i to kad su najveće vrućine. Kad je riječ o kuhanju, izmjenjuju se suprug i ona te često naprave neko jelo poput punjenih paprika koje se mogu jesti i sutradan.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević