voli se zafrkavati

Bojana Gregorić Vejzović nasmijala fanove s prizorom iz 'radne', kućne atmosfere

07.03.2023 u 13:34

Bionic
Reading

Zadnjih dana jedna od naših ponajboljih glumica javljala se iz Francuske gdje je otputovala bez supruga i djece. No vrijeme povratka je stiglo kao i hvatanje u koštac sa svakodnevnim obavezama

Bojana Gregorić Vejzović boravila je u Gradu ljubavi odakle je objavljivala brojne fantastične prizore, a sad se odlučila našaliti se na svoj račun. 'Oprostite ako sam vam prizorima iz Pariza 'vadila mast'. Možda će vam uz ovaj biti lakše', opisala je fotografiju na kojoj pozira u kućnom izdanju s usisavačem.

Mnogi su fanovi i prijatelji odmah prokomentirali taj simpatičan prizor neki ustvrdili da joj 'bolje stoji Pariz', zahvalili se na fotografijama s putovanja, pitali je za najnoviju ulogu u seriji 'Kumovi' ili pak podijelili kako s njom 'suosjećaju'. Naravno, najviše je onih koji su hvalili njezin vječno mladoliki izgled. Atraktivna Bojana u svojoj 50. godini izgleda sjajno, a kućanski poslovi i briga o obitelji čini se da joj savršeno stoje.

Inače, kad je riječ o kućanskim obavezama, ranije je izjavila da je 'među onim sretnicama koje mogu biti zahvalne na podršci u svakom smislu'. 'Moj suprug i ja, kada su u pitanju svi kućanski poslovi, to jako dobro balansiramo i izvrsno se nadopunjavamo. Naravno da, što se tiče nekih poslova, oni ostaju samo moji, ali po pitanju kuhanja, a to je nekako najvažnije u tim stresnim situacijama, tijekom proba i snimanja, tu se uvijek nadopunjavamo', opisala je ranije za tportal i pohvalila se da joj suprug Enes Vejzović maksimalno izlazi u susret.

  • +5
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL