ŽIVOT TRUDNICE

Blanka Vlašić otkrila čega se ni u trudnoći ne odriče

15.06.2022 u 11:59

Bionic
Reading

Nakon što je pokazala kako je njezin suprug, belgijski sportski novinar Ruben van Gucht, snima dok spava tijekom vožnje automobilom, Blanka Vlašić sada je otkrila i svoju strast prema japanskoj kuhinji

Da spada među one sretnice koje očito u trudnoći nemaju baš nikakve probleme te u istoj mogu uživati 'punim plućima', Blanka Vlašić dokazuje iz dana u dan - putujući na razne destinacije, ali i uživajući u hrani koja inače spada na listu zabranjenih namirnica za trudnice.

No, krenimo redom. Nakon što je jučer nasmijala sve snimkom za koju je zaslužan njezin novopečeni suprug, belgijski sportski novinar Ruben van Gucht, a na kojoj se vidi Blanka dok spava u automobilu tijekom vožnje, naša proslavljena atletičarka otkrila je i da njih dvoje trenutno uživaju u Zagrebu.

A osim što mu je pokazala neke od znamenitosti naše metropole, Blanka je sa suprugom otišla i na ručak i to na njoj omiljeni sushi. No, odmah je jasno dala do znanja kako ne jede sirovu ribu, koja inače spada među zabranjene namirnice za trudnice.

  • +2
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Uz fotografiju na kojoj je uz pun tanjur i platu sushija, Blanka Vlašić istaknula je kako 'srećom nije sav sushi napravljen od sirove ribe'.