odmor u portofinu

Bivša voditeljica fotografijom ponovno zapalila društvene mreže

20.04.2017 u 10:08

Bionic
Reading

I dok u Hrvatskoj pada snijeg, puše bura, a živa na termometru rijetko gdje prelazi 10 stupnjeva, bivša voditeljica Vanja Halilović uživa u suncu u Italiji. Sa svojim zaručnikom Franom Barbieriem, Vanja odmara u talijanskom mjestašcu Portofino, a fotografije iz snimke provoda, podijelili su sa svojim pratiteljima na Instagramu

Nakon što je 1. ožujka Frane Barbieri ostvario svoj veliki san i sa svojim prvim rođakom Andrejem Barbierijem, koji je ujedno i glavni chef, otvorio u Zagrebu restoran Barbieri's, poduzetnik je sa svojim zaručnicom, bivšom televizijskom voditeljicom Vanjom Halilović, otputovao na kratki odmor.

💙

Objavu dijeli Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic)

Zaručnici su se na svojim Instagram profilima pohvalili uživanjem u talijanskom gradiću Portofino. Osim uživanja u dobroj hrani i pogledu koji ostavlja bez riječi, lijepa Vanja Halilović uživa i u suncu.

Tako je objavila fotografiju na kojoj pozira svom zaručniku u atraktivnom crnom jednodijelnom kostimu.Ispod fotografije, Vanjine prijateljice odmah su ostavile komentare kojima hvale njezin izgled.

Italija je i inače omiljena destinacija ovog para, koji susjednu zemlju posjećuje barem jednom godišnje.