krenuli su dalje

Bivša supruga Kevina Costnera je zadovoljna što se glumac viđa s nekim tko nije netko 'željan slave'

12.12.2023 u 14:20

Bionic
Reading

Nakon prilično gorkog razvoda od dizajnerice Christine Baumgartner poslije 18 godina braka, u kojem su dobili troje djece, glumac ima novu simpatiju. Radi se o američkoj glazbenici Jewel, a čini se da je dobila 'zeleno svjetlo' od njegove bivše

Bivša supruga Kevina Costnera kaže da nije iznenađena što je on nastavio dalje, ali Christine Baumgartner je drago što je s Jewel, a ne s nekom 'ludom željnom slave', koja će 'glumiti mamu njihovo troje djece'. Ona ima sina s bivšim suprugom, profesionalnim kaubojem Tyjem Murrayem, tako da joj je to olakšanje.

Baumgartner smatra, kaže izvor za DailyMail, da svoju novu dragu nije trebao tako obujmiti oko struka. Vidjela je fotografije na kojima se Costner i 49-godišnja pjevačica zbližavaju i Jewel joj se čini kao 'prizemna osoba'. Nedavno je otkriveno da Costner i Jewel hodaju nakon što je TMZ dobio fotografiju na kojoj se vidi kako se par jako zbližio na otoku Necker, koji pripada Britanskim Djevičanskim otocima.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Christine je rekla prijateljima da 'nikada nije mogla zamisliti da on i Jewel izlaze, ali da to ima smisla'. 'Oboje su u glazbi, u toj kaubojskom điru, što joj se njoj ne sviđa', kazao je izvor. Pjevačica odgovara Kevinovom tipu: plava i mlada. Bio je u ljubavi s plavušama Elle Macpherson, Joan Lunden i Cheryl Teigs.

Podsjetimo, glumac i Baumgartner okončali su sporni razvod u rujnu. Glumac je bio zatečen kad je Christine u svibnju podnijela zahtjev za rastavu. Imaju troje djece, 16-godišnjeg Caydena, 14-godišnjeg Hayesa i 13-godišnju Grace. U svom prvom svjedočenju Christine je rekla da joj treba više novca kako bi osigurala prikladan dom za njih. Rekla je da se njezin najam u Montecitu od 40.000 dolara mjesečno ne može usporediti s obiteljskom vilom i požalila se da njezini sinovi moraju dijeliti kupaonicu. Navodno je tražila čak 248.000 dolara mjesečno, no ukupna cifra spala je na 63.000 dolara, što bi trebalo pokrivati troškove života njihove zajedničke djece.

UPS

Nezgode se događaju i najboljima: Kevin Costner napustio restoran mokrih hlača

Pogledaj galeriju